Ufo: en officiell rapport från Pentagon om deras existens kommer

Vissa anser att det bara är enkelt fantasi att göra publik, andra är fast övertygade om att andra livsformer kanske utomjording, bebor universum. Bland de senare finns också Pentagon vem skulle göra en officiell rapport på förekomsten av UFO. Uttalandet av senator Rubio gjorde nyheterna som definierar UFO:n som ett “allvarligt hot mot den nationella säkerheten“. Här är alla detaljer.

UFO finns: att säga att det är Pentagon

Utöver de divergerande synpunkterna, låt oss fokusera på kärnan i nyheterna. A senator American uppgav att UFO eller utomjordingar eller utomjordingar existera, men inte bara. Vi pratar om Marco Rubiorepublikanskt partimedlem och federal senator för Florida.

Enligt vad han sa: “UFO är ett allvarliga säkerhetshot nationell“. En officiell och detaljerad rapport om förekomsten av UFO:n av Pentagon som nyligen har bekräftat äktheten av en film vilket skulle bekräfta vad Rubio påstod. De var gudar sjömänfrån ett amerikanskt marinfartyg, för att utföra filmning 2019 av vad nu försvarsdepartementet American definierar en UFO.

Pentagon-experter kallade det en “transmedium fordon“Det är ett sätt att kunna resa båda i himmeli vilken vatten och även i tömma. Susan Goughtalesman för försvarsdepartementet, avvärjde möjligheten att det var falskt genom att säga: “”.

Senator Rubio är verkligen övertygad om att utomjordingar är farliga

Intressant är fortfarande senator Rubios position som är fast övertygad om hur UFO är en farligt hot. Enligt en intervju med ett välkänt amerikanskt TV-program för aktualiteter måste detta hot tas på allvar mycket tidigare.

“”.

Och det är inte allt eftersom Rubio är mycket orolig för UFO:n och därför också har uttryckt sin vilja: “”.

Kort sagt, Rubio skulle kunna skapa ett joint venture med Donald Trump som, enligt den tidigare israeliska säkerhetsofficeren, känner till existensen av utomjordingar. Väntar på ny utveckling, från Tecnoandroid planet det är allt, om och om igen.

Relaterade Artiklar

Back to top button