Ubisoft rekommenderar att du avslutar din programvara innan du startar ett av dess spel… Exit Discord, Skype…

Ubisoft © Shutterstock.com

Stör inte i dina pågående spel på din dator
med programvara från tredje part rekommenderar Ubisoft dig att stänga din öppna programvara. En lista har publicerats av företaget om detta, med potentiella applikationer som kan störa Ubisofts spel.

Företaget som specialiserat sig på utveckling, distribution och publicering av videospel uppmuntrar därför att begränsa användningen av vissa flaggskeppsapplikationer för spelare, särskilt för kommunikation mellan dem.

För Ubisoft är det bästa att begränsa sig till att spela

Ubisoft har varit en av de största leverantörerna av videospel på spelplaneten i trettiofem år. Och för att förbättra spelupplevelsen för användare av sina produkter, uppmanar tricolor-företaget, via sin supporttjänst, dem att begränsa användningen av viss programvara samtidigt som deras videospel. I fråga, olika problem som skulle uppstå, allt från enkla buggar till begränsad prestanda och krascher. Och problemet är att listan är ganska uttömmande och gäller applikationer som ibland är populära bland datorspelare.

Vi hittar alltså, pell-mell, RGB-kontroller och speloptimerare som Razer Synapse och SteelSeries Engine, streamingapplikationer som OBS och Xsplit Gamecaster, peer-to-peer-mjukvara som uTorrent och BitTorrent, den virtuella nätverksskaparen Hamachi, virtualiseringen programvaran Vmware, och de för att hantera grafikkort som MSI Afterburner och Riva Tuner. Ännu mer, VoIPs som Discord, TeamSpeak och Skype, eller Overwolfs plattform för skapande, delning och intäktsgenerering av spel i appen påverkas också.

Icke-Microsoft-tjänster listas också

Ubisoft rekommenderar också att du inaktiverar experimentella funktioner som kan erhållas via Radeon Settings eller NVIDIA GeForce Experience. Likaså är det för företaget att så mycket som möjligt klara sig utan tjänster som inte kommer från Microsoft.

Om du har en ofullständig spelupplevelse och tror att det kan vara problemet, håll ner Windows- och R-tangenterna samtidigt, skriv “msconfig” i sökfliken och tryck på “Enter”, klicka sedan på “Tjänster” , markera “Göm alla Microsoft-tjänster” och välj mellan allmän eller från fall till fall avaktivering av tjänster som inte tillhandahålls av Microsoft. Det sista alternativet kan lättare rikta in sig på en problematisk applikation efter att du har startat om din dator efter varje ändring från din sida.

Om samma ämne:
Ubisoft: företaget prioriterar sitt koldioxidavtryck

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button