Uber vill att du ska använda dess app när du letar efter en närliggande restaurang eller plats

Uber © Uber

Uber fortsätter att diversifiera sig. Applikationen, som enbart lanserades som en transporttjänst, minskade sedan i måltidsleveranser för några år sedan, och den har inte för avsikt att stanna där.

Alltid med sikte på att erbjuda en så komplett tjänst som möjligt, har den amerikanska jätten just meddelat lanseringen av Uber Explore, en ny flik som kommer att lyfta fram underhållningen och restaurangerna i några handplockade amerikanska städer.

Uber Explore, en funktion för att hitta aktiviteter

Applikationen kommer alltså att tillåta användare att upptäcka museer, sportevenemang, barer, shower och andra aktiviteter i närheten, och till och med köpa biljetter och göra bokningar direkt från Uber. Ju mer de använder den här nyheten och Uber Eats, desto mer förfinar algoritmen rekommendationerna, med vetskapen om att Uber Explore direkt integrerar Yelp, webbplatsen för deltagande åsikter om lokala företag, för att vägleda dem i deras val.

Uber Utforska © Uber

För att bättre navigera kommer alla intressepunkter att delas in i flera teman: mat och dryck, konst och kultur, sportaktiviteter, upplevelser, musik och shower och mycket mer. Funktionen visar avståndet mellan vart en användare vill åka och deras nuvarande plats tillsammans med ett beräknat pris på Uber.

Och för att få folk att vilja resa med dess tjänst kommer de som väljer att resa från applikationen till någon av de anläggningar som erbjuds dra nytta av en minskning med upp till 15 %, för ett maximalt belopp på 10 euro.

Om samma ämne:
En dag kommer du att kunna betala för din Uber i kryptovaluta

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button