Uber tillkännager nya tjänster på sitt årliga Go / Get 2022-evenemang

Uber kännetecknas av att vara en pionjär inom flera av sina tjänster och idag i firandet av Go / Get 2022-evenemanget presenterade företaget alla nyheter som kommer och några av dem är ganska intressanta.

På konferensen som hade ett virtuellt möte för hela världen meddelade Uber vad dess innovativa erbjudande kommer att vara för att fortsätta växa sedan grundandet 2009.

Dara Khosrowshahi, VD för företaget, adresserade tillkännagivandena och sa följande:

“Efter två år av att ha upplevt en pandemi verkar 2022 medföra en radikal förändring (…) På Uber innoverar vi alltid för att möta dina ständigt föränderliga behov, i en föränderlig värld. Med vår nya produktserie som hjälper dig att gå var som helst och få vad som helst, är världen i dina händer.”

Uber Travel, en idealisk tjänst för dig som vill förenkla allt i ett. Vad består den av? Med Uber Travel kan du boka resor för varje etapp av din resplan på en gång. Anslut bara ditt Gmail-konto så sköter Uber Travel resten genom att organisera dina hotell-, flyg- och restaurangbokningar. Dessutom, och för dem som älskar att planera framåt, får du 10 % i Uber Cash för varje resa du schemalägger med den här tjänsten.

Och vad händer om vi vill boka en partybuss, en personbil eller någon annan mobil som tillåter oss en gruppresa? Företaget tillkännagav Uber Charter, perfekt för de resor där en bil blir liten och obekväm bland så många människor; ett ganska bra alternativ när det kommer till firande med fler.

Kuponger för evenemang tillkännagavs också vid evenemanget. Ganska genialt sätt för gäster att känna sig exklusiva i sin upplevelse före ankomsten av ditt evenemang. Ange helt enkelt dina eventdetaljer, det maximala beloppet du vill täcka och dela din unika kod med dina gäster. I sin tur kommer gästerna att bestämma sin egen upphämtningsplats och destination, vid den tid och plats som passar dem bäst, och du slipper betala för mycket för oanvända platser. Kuponger för Uber Eats kan också ges till gäster, personligen eller på distans.

Uber och övergången till premium-elfordon

Å andra sidan, och fortsätter med åtagandet att bli en plattform utan utsläpp till 2040, meddelade företaget Uber Comfort Electric. Detta är en ganska exklusiv tjänst som består i att begära resor i elfordon premie som Tesla eller Polestar.

Uber Comfort Electric foto 1

På samma sätt som ovan, och för att hjälpa sina körpartners att bli elektriska, skapade EV Hub, ett utrymme som tillåter förarpartner att få information och incitament för att gå med i den ekologiska linjen med elbilar, vilket också låter dem jämföra kostnaden för en elbil mot en som inte är det. Dessutom, för dem som redan har en miljöbil, kommer Driver-appen att erbjuda en karta med laddningspunkter för elbilar, deras laddningshastigheter och navigeringsinstruktioner för att nå dem.

Två autonoma leveransprogram introducerades också: Servera robotvänliga robotar som erbjuder korta leveranser med enkla överföringar och rörliga med helt elektriska autonoma, utformad för att cirkulera säkert genom stadens gator. Två piloter som försöker ge säker, pålitlig och prisvärd autonom teknik till anläggningar och konsumenter överallt.

Vad händer om du vill beställa mat när du är på stadion? Oroa dig inte: det är redan löst. Uber Eats och postkamrater låter dig lägga din beställning på stadion och hoppa över köen för att hämta din mat när den är klar.
Och precis som varje tjänst har sitt medlemskap, samlar Uber One det bästa från plattformen och hjälper medlemmar att spara på resor genom Uber, leveranser genom Uber Eats och Cornershop by Uber.

Slutligen kunde jag inte missa röstförfrågningar, ett nytt sätt att beställa mat. Oavsett om det beror på att dina händer är fulla, att du inte vill skriva eller att du bara känner för att beställa genom att prata, är allt du behöver göra att säga “Ok Google” och beställa din favoriträtt på en Uber Eats-ansluten restaurang.

Det tråkiga med allt detta är att allt de nya funktionerna kommer bara till största delen att vara för USA och ett eller annat europeiskt landmen för att inte avskräckas, Uber avser att snabbt utöka sina nya tjänster till de länder där de är verksamma.

Vilken av tjänsterna gillade du mest eller tror du att du kommer att använda när de kommer till Chile?

Relaterade Artiklar

Back to top button