Uber Eats tillhandahåller den första måltidsleveransen i sin historia… i rymden!

Yusaku Maezawa ISS Uber äter © Uber

Miljardärturisten Yusaku Maezawa levererade den första måltiden någonsin till rymden personligen, ombord på ISS. Uber Eats kan alltså skryta med att ha tämjt termosfären.

Fotot är vackert, logotypen i aktion och publicitetstricket, helt otroligt. Uber Eats har meddelat att de har gjort den första måltidsleveransen i rymden. För att göra detta slog hon sig ihop med den japanska entreprenören Yusaku Maezawa, grundare av Zozo och Start Today, som gick med i den internationella rymdstationen (ISS) i ett dussin dagar i slutet av förra veckan. Den här nyheten ska uppenbarligen smakas med en zest av andra graden.

Uber Eats är en tur att älska rymden

Sedan han lämnade jorden ombord på Soyuz MS-20-kapseln i sällskap med sin nära astronaut och fotograf Yozo Hirano och ryske kosmonauten Alexandre Missourkine, har Yusaku Maezawa haft en explosion ombord på ISS. Medan han kedjade videor på YouTube, där han har nästan en miljon prenumeranter, fick den nyckfulle miljardären Uber Eats i uppdrag att göra den mest symboliska leveransen av plattformen, han som är en ivrig kund.

Den amerikanska plattformen för leverans av måltider ville inte stanna vid att erövra jorden, den ville också utöka sitt nätverk utanför den och gå så långt som att ge service i termosfären. Förutom att det den här gången kanske inte fanns någon kampanjkod för gratis leverans, med tanke på den väg som skulle tas.

Yusaku Maezawa levererade därför handlevererade japanska måltider på burk till ISS-astronauterna. Uber Eats anger att leveransen gjordes den 11 december klockan 15:40 (Paris tid) exakt. För att klara de 400 kilometerna som skilde den från dess startpunkt kommer beställningen att ha tagit lite mer än de vanliga 10, 20 eller 30 minuterna. Den här gången tog det honom faktiskt 8 timmar och 34 minuter att nå stationen från jorden.

“En liten överföring för Yusaku Maezawa, en jätteleverans för Uber Eats”

Historien kommer ihåg (eller inte) att beställningen inkluderade makrill kokt i miso, en skål med nötkött tillagad i en söt sås, kyckling sjudad med bambuskott och bräserat fläsk. Tillräckligt för att erbjuda en mycket välsmakande måltidsrast till invånarna på ISS.

Tack för att du gav mig möjligheten att ta hand om den första matleveransen i rymden. sa Yusaku Maezawa stolt. ” Uber Eats initiativ och smak för äventyr är en inspirationskälla. Jag kommer aldrig sluta utmana mig själv, och jag hoppas att alla andra kommer att fortsätta att göra detsamma “, han lade till.

Chefen för Uber-gruppen, Dara Khosrowshahi, inspirerades av Neil Armstrongs berömda formel, något förvandlad: En liten överföring för Yusaku Maezawa, en jätteleverans för Uber Eats. “Utöver den andra graden misslyckades Khosrowshahi inte med att skicka ett marknadsföringsbudskap och påminde om att företagets mål var” att hjälpa människor att komma dit de vill och få vad de vill “. En viktig del av information undviker oss fortfarande: vilken anteckning kommer astronauterna att lämna på Uber Eats-appen efter den här beställningen? För det är inte allt, men vi vill veta om måltiden var god, åtminstone!

Om samma ämne:
I USA kommer rymdturister inte längre att ha rätt till det bevingade astronautmärket

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button