Uber Eats har en fest med lockande nya funktioner

Uber Eats Google-assistent © Uber Eats

Platformen för leverans av måltider Uber äter har precis lanserat tre nya funktioner, tillgängliga över hela världen, och i Frankrike för två av dem.

Uber Eats utnyttjar sommarens kommande ankomst för att fylla på med nya funktioner, med tre nya funktioner som presenterades på måndagen vid sidan av sitt årliga “Go/Get”-evenemang, med syftet att ” erbjuda bästa möjliga upplevelse när det gäller matleverans och matvaror “.

Google Assistant kommer till Uber Eats

Den första av Uber Eats nyheter är röststyrning. Utvecklarna antog att det kunde bli framgångsrikt, eftersom användare av tjänsten kunde få sina händer. Så hur fungerar detta?

Uber har helt enkelt integrerat Google Assistant i sin applikation. Allt du behöver göra är alltså att säga “OK Google” för att processen ska starta och användaren behöver bara be sin telefon beställa vad han vill ha, inom gränserna för närliggande restauranger eller handlare, från appen, förstås.

Om röstkommandot för tillfället bara är tillgängligt på engelska (de andra språken kommer att anlända under de kommande månaderna, vi är säkra på), är det tillgängligt för franska användare.

På stadion, beställ din måltid från din plats

Uber Eats erbjuder nu sina användare möjligheten att beställa från applikationen, direkt på arenan. Principen går ut på att beställa din måltid under en match och sedan hämta den direkt från någon av snackbarerna i lokalen, utan att behöva köa. Och givetvis meddelar appen tittaren så snart deras beställning är klar.

Uber Eats © GillianVann / Shutterstock.com

För närvarande är denna funktionalitet begränsad till vissa stadier. I Frankrike kan du njuta av det från Roazhon Park i Rennes. Nya arenor kommer att erbjuda det i sin tur ganska snabbt.

Autonom leverans bekräftad… men för Frankrike måste vi vänta

Slutligen har Uber Eats hållit sitt löfte som gavs i slutet av 2021 om autonom leverans, sedan företaget tillkännager att man har satt upp två piloter i Los Angeles. Robotar från företaget Serve Robotics utför så kallade ”kontaktlösa” leveranser, över korta avstånd och rör sig endast på trottoarer. För en ankomst till Frankrike kommer det självklart att vara nödvändigt att ha tålamod, för uppenbara regulatoriska frågor.

Det bör också noteras att företaget Motion håller på att bygga flottor av autonoma elfordon som så småningom kommer att kunna köra på gatorna, kanske över hela världen.

Om samma ämne:
Uber vill att du ska använda dess app när du letar efter en närliggande restaurang eller plats

Källa: Uber Eats pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button