U-mask: Striscia la Notizia fortsätter striden, Alonso är i hårkorset

Ta bort nyheterna träffar igen och denna gång Moreno Morello, en välkänd satirisk nyhetskorrespondent, gick för att slå en annan känd person. Objekt av striden är några Covid-19 masker på vilkenAntitrust hade startat en utredning. Dessa är de välkända U-maskerna vars försäljning har förbjudits på order av hälsoministeriet. Den här gången är han dock klar i Morellos sikte Fernando Alonso med sitt företag Kimoa. Här är detaljerna.

Kimoa anklagas av Striscia la Notizia: U-masker till försäljning och Amazon dyker också upp

Anklagelsen mot Kimoa, ett kläd- och accessoarföretag, av Moreno Morello som korrespondent för Striscia la Notizia är att fortfarande sälja U-Mask-masker dras tillbaka från marknaden.

Det som väckte sensation är att Kimoas grundare är den tvåfaldige världsmästaren Fernando Alonso. Tjänsten gick i luften Fredag ​​16 april och visade hur det är möjligt att köpa och få U-masker från det felande företaget.

Morello efter att ha gjort onlineköpet på den välkända e-handeln Amazon, fick hem paketet innehållande Kimoa U-Masks. Vad som är ännu mer förvånande är att förpackning är originalet från tillverkaren av masker.

Amazon som svar på tjänsten uppgav att den redan har aktiverats “at avlägsnande av produkterna i fråga”. Även stallet Ferrari i Formel 1 hade han antagit U-maskerna, men efter hälsoministeriets indikationer hade han dragit tillbaka dem alla.

Vad tillverkaren av de “tidigare” Covid-19-maskerna sa om det

U-jordville företaget som tillverkar den “tidigare” Covid-19 U-masken bekräfta att man har det omedelbart uppfyllt till hälsoministeriets indikationer. Från vad de påstår att de skulle ha blockerade försäljningen skicka ett uttalande också till Kimoa som kanske slog dövörat till.

Som rapporterats i en artikel om Corriere della Sera: “”.

Relaterade Artiklar

Back to top button