Tyvärr, vi har problem med den tillfälliga servern – Apps Office 365

Efter installation Microsoft Office 365 i Windows 10 du måste logga in på ditt konto Microsoft för att aktivera produkten. Men om du ser felmeddelandet ” Tyvärr, vi har tillfälliga problem med servern(Tyvärr, vi har några tillfälliga serverproblem) efter att ha tryckt på ” Att komma in(Tecken)”. Även om detta vanligtvis är ett tillfälligt problem kan du följa dessa felsökningstips om det kvarstår under en längre tid.

Förlåt(Tyvärr), vi har några tillfälliga problem med servern – Kontor 365.

Det finns många anledningar till varför det här problemet kan uppstå på din dator och några av dem nämns nedan:

 • Du har ingen internetanslutning.
 • Dina internetinställningar är helt förstörda.
 • Inre(interna) filer Microsoft Office skadad på grund av skadliga attacker.

För att lösa Office 365-aktiveringsproblemet i Windows 10 gör följande.

 1. Kontrollera din internetanslutning
 2. Återställ inställningarna för Internet Explorer
 3. Reparationskontor
 4. Starta Microsoft Support(Kör Microsoft Support) och Återställningsassistent
 5. Stäng av tvåstegsverifiering på ditt konto Microsoft.

1]Kontrollera din internetanslutning(1]Verifiera internetanslutning)

Att aktivera Kontor 365 , måste du vara ansluten till en aktiv internetanslutning. Annars kommer du inte att kunna logga in på ditt konto Microsoft och aktivera produkten. Även om du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk eller en Ethernet-anslutning, rekommenderas det att kontrollera om den här källan har ett giltigt Internet eller inte.

2]Återställ Internet Explorer-inställningarna(2]Återställ Internet Explorer-inställningarna)

Om dina Internet Explorer-inställningar är trasiga och den inte kan ansluta till Internet, kan du stöta på det här problemet vid aktivering Kontor 365 i Windows 10 . Detta är alltså ett känt sätt att bli av med aktiveringsproblemet genom att återställa IE-inställningarna.

För att komma igång, sök efter “Internetalternativ” i sökfältet på aktivitetsfältet(Aktivitetsfältet) och öppna motsvarande resultat. Gå sedan till ” Dessutom(Avancerat)” och tryck på knappen ” Återställa(Återställ) » .

När du är klar måste du starta om din dator och kontrollera om du kan logga in på ditt konto Microsoft i appar (Microsoft)kontor eller inte.

3]Reparationskontor(3]Reparationskontor)

Om ett virus har attackerat din dator på senare tid, är chansen stor att det har skadat din installation kontor . Vid ett sådant tillfälle bör du försöka reparera din Office-installation. För att göra detta, öppna först kontrollpanelen och välj ” (Kontrollpanel)Avinstallera programmet”(Avinstallera ett program) i menyn ” Program(Program) » .

Välj sedan installera Microsoft Office från listan och klicka på ” Förändra”(Förändra) . Ett fönster bör öppnas där du kan välja ” Snabb återhämtning “(Snabb reparation) eller ” Onlineåterställning»(Online reparation).

Tyvärr, vi har tillfälliga problem med servern

Använd alternativet först snabb återhämtning . (Snabb reparation) Om detta inte hjälper måste du använda alternativet återställning online(Online Repair) och följ alla instruktionerna på skärmen.

4]Starta Microsoft Support and Recovery Assistant.(4]Kör Microsoft Support and Recovery Assistant)

Microsoft Support and Recovery Assistant är ett officiellt verktyg som känner igen och fixar alla aktiveringsrelaterade problem. Ladda ner verktyget och kör det på din PC.

5]Inaktivera tvåstegsverifiering i Microsoft-konto.(5]Inaktivera tvåstegsverifiering i Microsoft-konto)

Det rekommenderas att du aktiverar tvåfaktorsautentisering på ditt konto Microsoft för att lägga till ett säkerhetslager. Men om du får det här felet kan du inaktivera tvåstegsverifiering och försöka logga in.

Om detta löser problemet, glöm inte att aktivera tvåfaktorsautentisering på ditt konto igen Microsoft.

Det är allt!

När du har installerat Microsoft Office 365 på Windows 10 måste du logga in på ditt Microsoft-konto för att aktivera produkten. Men om du ser ett felmeddelande som säger Tyvärr, vi har några tillfälliga serverproblem efter att ha klickat på knappen “Logga in”. Även om det vanligtvis är ett tillfälligt problem, om det stannar länge kan du följa dessa felsökningsförslag.

Tyvärr, vi har några tillfälliga serverproblem i Office-appar

Tyvärr, vi har några tillfälliga serverproblem – Office 365

Det finns många anledningar till att det här problemet kan uppstå på din dator, och några av dem nämns nedan-

 • Du har ingen internetanslutning.
 • Dina internetinställningar är helt förstörda.
 • Interna filer i Microsoft Office är skadade på grund av skadliga attacker.

För att lösa Office 365-aktiveringsproblemet i Windows 10, följ dessa steg-

 1. Verifiera internetanslutning
 2. Återställ Internet Explorer-inställningarna
 3. Reparationskontor
 4. Kör Microsoft Support and Recovery Assistant
 5. Inaktivera tvåstegsverifiering i Microsoft-konto.

1]Verifiera internetanslutning

För att aktivera Office 365 måste du ansluta till en aktiv internetanslutning. Annars kan du inte logga in på ditt Microsoft-konto och aktivera produkten. Även om du är länkad till ett Wi-Fi-nätverk eller en Ethernet-anslutning, rekommenderas det att kontrollera om den källan har giltigt internet eller inte.

2]Återställ Internet Explorer-inställningarna

Om din Internet Explorers inställningar är trassliga, och den inte ansluter till internet, kan du få detta problem när du aktiverar Office 365 på Windows 10. Därför är det ett välkänt knep för att bli av med aktiveringsproblemet genom att återställa IE:s inställningar.

För att komma igång, sök efter “internetalternativ” i sökrutan i Aktivitetsfältet och öppna respektive resultat. Byt sedan till Avancerad fliken och klicka på återställa knapp.

När du är klar måste du starta om datorn och kontrollera om du kan logga in på ditt Microsoft-konto i Office-appar eller inte.

3]Reparationskontor

Om ett virus attackerade din dator på senare tid, finns det en chans att det har skadat din Office-installation. I ett sådant ögonblick bör du försöka reparera din Office-installation. För att göra detta, öppna Kontrollpanelen först och gå till Avinstallera ett program under Program meny.

Välj sedan Microsoft Office-installationen från listan och klicka på förändra knapp. Det bör öppna ett fönster där du kan välja antingen Snabb reparation eller Online reparation.

Tyvärr, vi har några tillfälliga serverproblem

Använd först alternativet Snabbreparation. Om det inte hjälper måste du använda alternativet Online Repair och följa alla skärminstruktioner.

4]Kör Microsoft Support and Recovery Assistant

Microsoft Support and Recovery Assistant är ett officiellt verktyg som känner igen och fixar alla aktiveringsrelaterade problem. Ladda ner verktyget och kör det på din PC.

5]Inaktivera tvåstegsverifiering i Microsoft-konto

Det rekommenderas att aktivera tvåfaktorsautentisering i Microsoft-kontot för att lägga till ett säkerhetslager. Men om du får det här felet kan du inaktivera tvåstegsverifieringen och försöka logga in.

Om det löser problemet, glöm inte att återaktivera tvåfaktorsautentiseringen i Microsoft-kontot.

Relaterade Artiklar

Back to top button