Typiskt: vad är det där konstiga CES Innovation Award-vinnande virtuella tangentbordet?

Typwise © © Typewise

de smartphone tangentbord
från företaget Typewise har precis vunnit innovationspriset på CES för andra året i rad, men hur skiljer det sig från konventionella tangentbord?

Typewise-företaget kommer från Schweiz och är specialiserat på djupteknologi. Dess mål är att göra det dagliga livet lättare genom att avkoda mänskliga tankar “, skriver hon på sin sajt.

Ett innovativt och säkert tangentbord som begränsar stavfel

Typewise-tangentbordet kommer i en bikakeform, med större bokstäver och placerat mer vertikalt än traditionella tangentbord. Företaget försäkrar att denna design delar med fyra antalet skal som görs när man skriver. ” Det konventionella tangentbordet skapades för 140 år sedan för skrivmaskiner. Det går långsamt och frekventa stavfel är frustrerande. Vår sexkantiga tangentbordsdesign är designad för två-tums skrivning på pekskärmar, vilket ökar skrivnoggrannheten och hastigheten säger Typewise.

Med den här funktionen behöver personer som skriver på flera språk inte byta tangentbord för korrekt textförutsägelse. Tack vare Typewises artificiella intelligens kan den automatiskt upptäcka språket som en person skriver på och anpassa sig till det. Tangentbordet fungerar med över 40 språk, och bör införlivas med fler i framtiden.

Dessutom förlitar Typewise sig på användarnas integritet, tangentbordet ” kräver inga misstänkta behörigheter på din telefon och all tangenttryckningsdata finns kvar på din enhet ”, försäkrar företaget.

En stationär version

Typewise-tangentbordet imponerade CES-juryerna 2021 och 2022, och appen laddades ner nästan 1,6 miljoner gånger över hela världen. Den finns på både iOS och Android. För att fortsätta sin fart har det schweiziska företaget tillkännagett nya funktioner som kommer.

Med utgångspunkt i tangentbordets framgångar förbereder vi spännande nya utvecklingar som inkluderar lanseringen av en helt ny produkt – Typewise Desktop – som drivs av samma textförutsägelsemotor, som kommer att göra det möjligt för företag och privatpersoner att snabba på sitt skrivande och skriva e-postmeddelanden av bättre kvalitet , meddelanden och dokument. Vi kommer också att lansera version 4.0 av vårt tangentbord som kommer att introducera betydande nya förbättringar sa David Eberle, medgrundare och VD för företaget.

De bästa Android-tangentborden 2022!

För att skicka ett kärleksmeddelande, ett administrativt brev eller bara en inköpslista är skrivandet fortfarande populärt på 2020-talet.
Läs mer

Källa: Neowin

Relaterade Artiklar

Back to top button