Twitter Voice Tweets: Hur man lägger upp en Tweet med din egen röst

Twitter introducerade rösttweets på sin plattform förra året för att låta användare twittra med sin röst. Detta hjälper till att snabbt lägga upp tweets på Twitter, utan att skriva ärendet i text. Du kan också lägga till dina text-tweets som uppföljningar – efter att du har lagt upp din första röst-tweet. Detta förbättrar den övergripande upplevelsen inte bara för användare som twittrar utan också för deras följare eftersom de kommer att kunna lyssna på tweets som publiceras på plattformen istället för att bara läsa deras meddelanden. Rösttweets ger också en personlig touch till Twitter eftersom människor kan lägga upp uppdateringar på mikrobloggnätverket med sin egen röst.

Sedan lanseringen i juni förra året är rösttweets på Twitter begränsade till iOS-användare. Det betyder att endast Twitter för iOS-appen har möjlighet att spela in och lägga upp dina rösttweets. Men personer på stationära datorer, Android och andra plattformar än iOS har också möjlighet att spela röst-tweets som lagts upp av iOS-användare. Företaget lade också nyligen till möjligheten att ge automatiskt genererade avskrifter.

Om du har Twitter-appen på din iPhone eller iPad och undrar hur du kan lägga upp röst-tweets, här är stegen för dig.

Hur man använder rösttweets på Twitter

Innan du börjar med stegen för hur du kan använda rösttweets på Twitter är det viktigt att notera att du kan spela in upp till två minuter och 20 sekunder för varje enskild rösttweet. Ditt meddelande kommer automatiskt att trådas upp till 25 tweets om det är längre än den angivna tidsgränsen.

  1. Öppna Twitter-appen på din iPhone eller iPad.

  2. Tryck på ikonen för att skriva tweet nere till höger.

  3. Nu, tryck på “våglängder” röst tweet-ikonen tillgänglig ovanför tangentbordet. Detta kommer att börja spela in ditt meddelande.

  4. Knacka Gjort när du är klar med ditt meddelande.

Du kan lägga till uppföljande tweets i text till din röst-tweet. Det är dock värt att notera här att du inte kan lägga upp ljud-tweets genom svar och Quote Tweet-funktionen. Du kan bara spela in dina rösttweets som originaltweets. Twitter tillåter inte heller användare att direkt ladda upp några ljudfiler som röst-tweets på sin plattform.


Relaterade Artiklar

Back to top button