Twitter: upptäck reglerna och hur du redigerar tweets

Twitter-appen © © Jeremy Bezanger / Unsplash

Twitter arbetar för närvarande med tweetredigeringsverktyget. Även om utrullningen till alla (eller åtminstone Twitter Blue-följare) inte förväntas ske någon gång snart, verkar en användare redan ha en bra uppfattning om hur det fungerar. Pincetten förblir förstås i ordning.

Speciellt eftersom det skulle vara fråga om närvaron av en konstig timer.

Första informationen om att redigera tweets

Det har varit officiellt sedan april förra året: Twitter arbetar verkligen med en funktion som tillåter användare att redigera en tweet. Det som såg ut som ett dåligt skämt är inte ett, och det sociala nätverket verkar göra framsteg med detta verktyg som användarna har bett om i flera år. I alla fall, enligt Nima Owji, utvecklare och appforskare.

Redan bland de första att ta upp framtida Twitter-cirklar visar han oss, med stödjande skärmdumpar, hur det efterlängtade verktyget skulle se ut för stunden. Observera därför att det han rapporterar mycket väl bara kan vara tillfälligt eller ett enkelt test.

Begränsad tid att redigera en tweet?

Tre saker bör noteras. Den första är att när du redigerar en tweet, verkar en 30-minuters timer visas i rött uppe till höger i redigeringsfönstret. Så teorin skulle vara att det finns en begränsad tid att redigera ditt inlägg, om det inte bara är ett test.

Sedan, som Facebook i synnerhet, när en tweet har ändrat omnämnandet ” Redigerat (eller “Redigerad”) kommer att visas under den ursprungliga tweeten, vilket särskilt kan ses i tweeten nedan.

Den ursprungliga tweeten bör faktiskt inte raderas för att hålla reda på den. Den “modifierade” tweeten blir därför i själva verket en ny med en ny identifierare, lite som vad Better TweetDeck-tillägget erbjuder. Å andra sidan borde det vara omöjligt att interagera med den gamla tweeten, d.v.s. gilla den, retweeta den eller svara på den.

Källa: 9to5Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button