Twitter testar nya funktioner, här är den som tar bort följare

Förra veckan indikerade en rapport det Twitter arbetade med ytterligare uppdateringar om Integritet. Nu lanserar det sociala nätverket faktiskt ett test av en av dessa funktioner med möjligheten att ta bort följare utan att blockera dem.

Twitters supportsida meddelade att företaget förenklar ta bort a anhängare eller, som han förklarar, “vara curator för din lista med följare”. Från och med idag kommer en grupp människor – som testar funktionen – att kunna ta bort följare utan att blockera dem på webben.

Twitter för iOS-uppdateringar med ny design

För att ta bort en följare, gå till din profil och klicka på Följare, klicka på ikonen med tre punkter och välj “Ta bort denna följare”. Om testet visar sig gillas av communityn kommer fler personer att kunna ta bort följare utan att behöva blockera dem. Enligt en Bloomberg-rapport förra veckan arbetar Twitter också med några andra idéer, som företaget kallar “social privacy”-uppdateringar.

Funktioner inkluderar alternativ för arkivera Tweets, dölj tweets du “gillar” och möjligheten att lämna konversationer. Testningen kommer att påbörjas i slutet av 2021. Även idag har Twitter börjat implementera en ny design kant till kant för tidslinjen för att välja användare på iOS.

Den nya tidslinjedesignen i Twitter för iOS tar bilder, videor och GIF:er och sträcker ut dem till full bredd. Denna förändring ger i huvudsak Twitter för iOS en kant-till-kant-design som tar bort marginalerna på sidorna. Det är i nuläget oklart när eller om Twitter planerar att rulla ut denna nya design till alla användare, men för närvarande är det bara i “testfasen”.

Relaterade Artiklar

Back to top button