Twitter tar bort TweetDeck-appen på Mac

nytt tweetdeck-gränssnitt

Utlovat sak, sak på grund, TweetDeck-applikationen har definitivt tagit farväl av Mac-datorer.

2011 köpte Twitter TweetDeck för den “blygsamma” summan av 40 miljoner dollar. Mer än ett decennium senare, och efter att ha övergett flera plattformar på vägen, tar den berömda klienten nu avstånd från Mac.

TweetDeck-fågeln flyger (på Mac)

I början av juni meddelade TweetDeck officiellt att Mac-applikationen skulle säga adjö till oss den 1eh juli. Ett beslut som kommer att krypa ihop några tänder då denna version uppskattades för sin effektivitet. Uppenbarligen talar vi om den inbyggda applikationen för Apple-datorer och inte webbversionen, som alltid kommer att vara tillgänglig från din webbläsare.

Medan TweetDeck förbereder sig för att under sommaren genomgå en total översyn i en version som heter “Preview” kan det mycket väl vara så att det dessutom är tänkt att ändra sin ekonomiska modell. Faktum är att om detta återstår att bekräfta, tyder olika ledtrådar för närvarande på att TweetDeck kan vara en integrerad del av det betalda Twitter Blue-abonnemanget.

Hursomhelst, TweetDecks pensionering på Mac var bara en tidsfråga. Som en påminnelse hade applikationen redan försvunnit från Windows-operativsystem 2016. Mac-versionen kommer därför att ha kunnat stå emot, men tyvärr kommer den inte att ha lyckats flyga längre, mer än ett decennium efter sin utplacering.

Om samma ämne:
Twitter: snart att publicera artiklar?

Källa: WebProNews

Relaterade Artiklar

Back to top button