Twitter: Spaces kommer också att finnas på skrivbordet

Det är omöjligt att förneka att från och med det nya året, Klubbhus har gett en frisk fläkt till det sociala nätverkslandskapet och andra sociala plattformar har också märkt det.

Bland dessa finner vi Twittersom lanserade sin egen i början av mars Mellanslag på Android och iOS. Under de senaste timmarna har jätten även meddelat att Spaces även kommer på Desktop. Låt oss ta reda på detaljerna.

Twitter som klubbhus: Spaces kommer också att dyka upp på skrivbordet

Twitter Spaces är nyheten i det sociala som det låter dig skapa eller komma åt röstdiskussions-“utrymmen” med andra användare, därför mycket inspirerad av det som föreslås av Clubhouse. Under de senaste timmarna, som väntat för ett tag sedan, skulle en bekräftelse ha kommit, från Twitter själv, att Spaces också anländer på skrivbordsplattform.

Allt började med den vanliga tweeten Jane Manchun Wong, som hade hittat funktionen under utveckling för webbappen Twitter. Till detta kom det ganska nyfikna svaret från en utvecklare av Twitter Spaces, som delade med sig av några skärmdumpar som visar hur de skulle designa Spaces skrivbordsanvändargränssnitt.

Twitter har inte angett en tidpunkt för release av Spaces-nyheterna på skrivbordet. Vi kommer säkert att höra om det under de kommande veckorna, och inte bara relativt bara på Twitter. Det är nu klart att de andra sociala nätverken också tävlar för att fylla luckan med Clubhouse. Vi måste bara vänta på att få veta mer detaljer om ämnet.

Relaterade Artiklar

Back to top button