Twitter som Amazon: kundvagnsfunktion kommer snart

Det twittrande sociala nätverket av Twitter anpassar sig till den nya trenden med e-handel online integrerad i meddelandeappar. Bolagets VD har faktiskt beslutat att förutse införandet av verktyget Vagn, genom vilken du kan slutföra köp utan att lämna din profil. Så här kommer det att fungera.

Twitter-vagnsfunktion: här är de senaste nyheterna om social e-handel

Implementeringen av funktionen för E-handel är i pipelinen för Twitter, som på så sätt replikerar konkurrenters som WhatsApps gärningar och placerar sig som ett alternativ till de mest populära e-butikerna. Tidigare hade faktiskt till och med Facebook valt detta tillvägagångssätt med Instagram och dess WhatsApp-meddelandeapp. Nu är det upp till konkurrenten efter spridningen av några bilder av Matt Navarra, social media konsult agent via sin egen Twitter-profil.

Enligt initiala uppgifter förbereder sig plattformen för att experimentera med ett nytt sätt att handla med hjälp av det nya kortformatsom nu används för att fånga köparnas uppmärksamhet genom att föreslå detaljer som inte tidigare ingick i kommunikationen.

En stor blå knapp med texten affär den kan användas för att köpa samtidigt som du får ytterligare information genom uppmaningen som visar inköpspriset, virtuell butik och namnet på föremålet som säljs. Du omdirigeras sedan till den virtuella butikssidan där du kan slutföra köpet genom att slutföra operationerna.

Den outgivna Twitter-funktionen kommer snart, även om företaget inte har släppt en tillförlitlig tidslinje för utrullningen av den planerade nyheten. Följ oss för fler uppdateringar om ärendet.

Relaterade Artiklar

Back to top button