Twitter: Om du vill begära kontoverifiering är det rätt tid nu

twitter-request-account-verification-right-time

Twitter meddelade att ansökningar för henne verifieringsprogram de är nu öppna för alla globalt. Ansökningsprocessen avbröts tillfälligt i augusti för att möjliggöra flera förbättringar.

I en tweet sa den sociala nätverkssidan att applikationen nu kan nås igen via fliken Kontoinställningar. Med din mobila enhet, inklusive många av de bästa Android-telefonerna, kan du gå till vänster sidofältsmeny i Twitter-appen och sedan välja ‘Inställningar och sekretess‘. I avsnittet Konto ser du alternativet att begära verifiering.

Twitter lyssnade på användarfeedback

Twitter lovade i slutet av förra året att återstarta det offentliga verifieringsprogrammet 2021. I december 2020 delade företaget sin slutliga verifieringspolicy som förberedelse för den planen. Twitter startade återställa programmet i maj innan dess tillfälliga avstängning förra månaden.

Dock omfattningen blått märke den är inte helt gjord för alla. Twitter har märkt att du måste uppfylla vissa krav innan han kan verifieras som någon han påstår sig vara. Så här säger Twitter i sitt tillkännagivande: “Verifiering är för viktiga personer/grupper inom våra kvalificerade kategorier.”

För att kvalificera dig för den blå bocken måste du kunna visa att du uppfyller kriterierna för en av sex kategorier som regeringstjänsteman, journalist, varumärke eller företag och andra anmärkningsvärda namn. Om din begäran om verifiering kommer avvisade, Twitter tillåter dig att skicka in din ansökan igen minst 30 dagar efter att du fått avslagsmeddelandet. Om inte, bör du automatiskt se verifieringsmärket på din profil.

Verifieringsprogrammet avbröts 2017 när det rådde utbredd förvirring om vad det egentligen betydde. Det ansågs av många vara “ett stöd eller en indikator på betydelse”, sa Twitter då.

Relaterade Artiklar

Back to top button