Twitter låter dig välja en NFT som din profilbild

Twitter NFT © Twitter

De NFT officiellt bjuda in sig själva Twitter. Blue bird sociala nätverk har implementerat en funktion som tillåter användare att autentisera sina NFTs på plattformen.

En nyhet som nu finns på Twitter, trots allt ett betalabonnemang.

NFT:er kommer som en profilbild på Twitter

Trött på krypto-bros på Twitter? Du kan nu se några av dem med ett ögonkast. Det sociala nätverket har just implementerat en funktion som gör det möjligt för NFT-ägare att autentisera sina digitala tillgångar på plattformen för att använda dem som en avatar. Användare kan sedan välja ett nytt alternativ när de ändrar sin profilbild, så att de kan logga in på sin kryptoplånbok.

För närvarande stöder Twitter bara fem: Money, Coinbase Wallet, Ledger Live, MetaMask, Rainbow och Trust Wallet. När NFT har valts och importerats tar profilbilden formen av en hexagon, för att sticka ut från resten av plebbarna och vara lätt att identifiera. Funktionaliteten är dock inte tillgänglig för alla. Det är för närvarande reserverat för användare av iPhones och andra iOS-enheter som har prenumererat på Twitter Blue-prenumerationen (ej tillgängligt i Frankrike), som faktureras för $2,99 per månad.

Andra internetanvändare kan också konsultera informationen kring en NFT som visas i profilfoto genom att klicka på den för att få mer information om dess ägare, dess samling, dess certifikat och andra. Och tänk om han säljer vidare den aktuella NFT? Twitter kommer att fortsätta visa bilden oavsett vad som händer på blockkedjan, men tar bort den lilla hexagonala formen till förmån för den klassiska cirkeln.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button