Twitter låter dig prenumerera på ett nyhetsbrev direkt från en tweet

Twitter köpt tjänsten av nyhetsbrev via e-post, Revytidigare i år, i hopp om att engagera journalister och skribenter som vill dela innehåll i långa format utan att känna sig begränsade av gränsen för 280 tecken av Twitter. Nu får den nyligen integrerade tjänsten en uppdatering.

I en tweet avslöjade Revue att användare nu kan prenumerera på ett nyhetsbrev genom att helt enkelt klicka på en länk i en tweet. Och om en användares e-postadress är länkad till eget konto Twitter kan nu registrera sig med ett enda klick, utan e-postverifiering krävs.

Twitter fortsätter att utveckla sin plattform

Revue noterar att även om funktionen för närvarande är tillgänglig för Revue-användare på skrivbordet och webben, är den skyldig att komma på Android Och iOS i nästa framtid. Detta händer efter att Twitter testade en prenumerationsknapp för nyhetsbrev på användarprofiler i augusti.

Twitters förvärv av Revue ställer det mot varandra Substack, en betald nyhetsbrevstjänst som hjälper användare att bygga upp en läsare. Men populariteten på Substack beror till stor del på din Twitter-publik.

I och med att Revue blir ännu mer inarbetat i Twitters gränssnitt kan man bara föreställa sig vilken effekt detta kan ha på användare av Substack. Skapare kan känna sig mer benägna att använda Revue, tack vare dess bekvämlighet och det faktum att den integreras sömlöst i deras tweets och profiler. Även om du kan leda läsare till din Substack via sociala medier, kan den behöva bättre marknadsföringsalternativ.

Relaterade Artiklar

Back to top button