Twitter låter dig inte ändra dina tips, men ja några sekunder för att stöta bort dem

Korståget av Twitter mot montering av tuttar verkar inte sluta förr eller senare. Däremot verkar företaget vilja ge användare av det sociala nätverket möjlighet till ångrar de skickade tweetarnamed några sekunders marginal under vilken det kommer att vara möjligt att avbryta sändningen och radera det skickade meddelandet.

Den här nya funktionen upptäcktes av den omvända utvecklaren Jane Manchun Wong, som till och med visade oss en video som visar detta alternativ i drift.

Ikonen för Twitter, ett av de mest kända sociala nätverken i världen.

Ta bort tweets som skickats sekunder innan de publicerades

Som framgår av det delade klippet kommer den nya funktionen som snart kommer på Twitter att tillåta ta bort en tweetså att den inte publiceras.

Möjligheten att ångra tweet kommer att vara tillgänglig i några sekunder innan du lägger upp meddelandet. Detta tidsfönster kommer att representeras i knappen “Avbryt” som visas under meddelandet om att tweeten har skickats. När knappen blir helt mörkblå, det kommer inte längre att vara möjligt att avbryta tweeten.

Twitter arbetar med timern för “unsend” för tweets pic.twitter.com/nS0kuijPK0

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) 5 mars 2021

Naturligtvis kommer det att vara möjligt när som helst radera tweeten när den har lagts upp. Det kommer inte att förändra någonting i det avseendet. Den här funktionen kan dock vara användbar när en oavsiktlig stavning görs i en tweet.

För tillfället vet vi inte när denna funktion ska komma till det sociala nätverket. Vad vi vet är att det inte är det enda nyhet som når Twitterför för inte så länge sedan pratade vi redan om “Super Follows” och ankomsten av Clubhouse-klonen i versionen av Twitter för Android.

Relaterade Artiklar

Back to top button