Twitter: Gör dig redo att använda Facebook-liknande emojis för Tweets

I mars ryktades det om det Twitter övervägde att lägga till emoji-reaktioner i Facebook-stil till tweetarna. Android-utvecklaren Dylan Roussel fann att den här nya funktionen kan bli ett sätt för Twitter-användare att betygsätta en tweet.

För närvarande finns det en hjärtformad ikon som kan användas för att uttrycka ens positiva känslor på en tweet, men nya reaktioner emojis avslöjar ett mycket bredare spektrum av reaktioner. Roussel säger att reaktions-emojis inte har fungerat än sedan Twitter började implementera dem.

Twitter: Inget besked om när funktionen kommer att implementeras

När det talades om en trolig ankomst av Emoji i Facebook-stil, sa en talesperson för Twitter att utvecklingsteamet “undersöker nya sätt för människor att uttrycka sig i konversationer som äger rum på plattformen”. Bortom Facebooken annan app för sociala medier som inkluderar användningen av emojis för reaktioner är LinkedIn.

Twitter emoji-reaktioner fungerar inte än, men det ser ut som att de kommer snart. I slutet av förra månaden twittrade Twitters betrodda läckare Jane Manchun Wong om vad hon kallade “Tweet Reactions”. Wong sa att det kommer att finnas emojis “som, heja, hmm, ledsen och haha” på plattformen.

Inget ord om när dessa emojis kommer att vara tillgängliga för alla på Twitter, men funktionen kommer sannolikt att släppas ganska snart. Nu när plattformen har sin egen premiumabonnemangkan den nya funktionen ha fastnat bakom betalvägg. Detta kanske inte kommer som en överraskning efter att företaget redan har blockerat vissa funktioner som ofta efterfrågas av användare.

Relaterade Artiklar

Back to top button