Twitter: Förhandsvisningar av de nya funktionerna har läckt ut

Twitter har försökt begränsa de dåliga svaren du kan få på deras hemsida genom att förse dig med verktyg som gör att du kan vara mer proaktiv i irriterande kommentarer och förhindra att de publiceras. I framtiden kommer dessa instrument kan innehålla en funktion som låter dig filtrera svar potentiellt stötande och en annan som låter dig begränsa svaret på potentiellt oönskade konton.

Twitter senior produktdesigner Paula Barcante släppte enförhandsgranskning av funktioner, som för tillfället bara är begrepp, för att filtrera input från användare. Barcante säger att Twitter kommer att fråga dig om du vill aktivera dessa kontroller om den upptäcker potentiellt skadliga svar på dina tweets.

Twitter arbetar med nya funktioner

Om ditt svarsfilter är på kommer Twitter inte att visa dig eller någon annan förutom användaren som skrev svaret de skadliga tweets som den upptäcker. Om du bestämmer dig för att begränsa oönskade konton kommer användare som nyligen har brutit mot reglerna inte att kunna svara på dina tweets.

Eftersom processen skulle vara automatiserad medger Barcante att den kanske inte alltid är korrekt och kan sluta med att även filtrera bort deras respektive oproblematiska svar. Det är därför företaget också undersöker möjligheten att ge dig möjlighet att granska filtrerade tweets och begränsade konton. Naturligtvis kan de sista iterationerna av verktygen se väldigt annorlunda ut från dessa förhandsvisningar om de släpps.

På frågan om att slå på svarsfiltret skulle filtrera alla tweets från ett konto eller bara den tweet som webbplatsen bedömde som potentiellt stötande, har Barcante ännu inte gett något svar. Han sa att det han visade var bara ett “initial koncept som kräver testning och iterationer” och att Twitter kommer att ge mer information om han bestämmer sig för att lansera verktygen.

Relaterade Artiklar

Back to top button