Twitter fokuserar nu på superföljare, låt oss tillsammans ta reda på vad det är

Som en del av deras långsiktiga vision, som vissa säger är att efterlikna den värsta sidan av alla andra stora plattformar, i tisdags Twitter meddelade det nära förestående införandet av Biljettplatser och superföljare.

Det är funktioner som har diskuterats länge. De två programmen de är Twitters första riktiga försök att uppvakta stora innehållsskapare att driva dem att publicera fler och hålla fler evenemang. Låt oss ta reda på mer detaljer tillsammans.

Twitter fokuserar nu på superföljare

Medlemsförfrågningar för båda funktionerna är för närvarande öppna för alla blivande Twitter-kändisar som uppfyller en kort uppsättning kriterier: i synnerhet att komma in i programmet Super följer Du måste vara bosatt i USA, över 18, ha minst 10 000 följare och ha twittrat minst 25 gånger under de senaste 30 dagarna.

För programmet Biljettplatser, du måste vara över 18 år, ha en verifierad e-postadress, minst 1000 personliga följare och aldrig ha brutit mot Twitters annonseringspolicyer eller webbplatsstandarder för att tjäna pengar på innehåll. Dessutom måste du ha varit värd för minst tre konversationer via Twitter Spaces under de senaste 30 dagarna.

I båda fallen är det möjligt att skicka in medlemsförfrågningar i Twitter-appen, under en ny flik som heter “Intäktsgenerering”. För första gången är de officiella priserna som kreatörer som deltar i Super Follows-programmet kan ta ut sina fans kända. Just nu erbjuder Twitter tre prisnivåer för månatliga prenumerationer: 2,99 $, 4,99 $ eller 9,99 $.

Twitter förklarar att kreatörer har mycket spelrum när de sätter ett pris för sina evenemang – under betan är de fria att ta betalt från så lite som $1 till svindlande $999 högt!

Relaterade Artiklar

Back to top button