Twitter: Dorsey försvarar blockaden mot Trump, låt oss ta reda på detaljerna

Du har säkert hört de senaste dagarna av blockering av Twitter-kontot för den tidigare presidenten i USA, Donald Trump. Några dagar senare, ett uttalande från Jack Dorsey.

Den senare reflekterade över stoppandet av den avgående presidentens profil genom en serie tweets: “”. Till och med Snapchat mot USA:s ledare: “Vi har bannlyst honom på livstid”. Låt oss ta reda på alla detaljer tillsammans.

Twitter: Jack Dorsey kommenterade den senaste blockaden av Donald Trump

Chefen för Twitter, Jack Dorsey, stöder förbudet mot USA:s president Donald Trump att använda tjänsten, men hävdar att detta skapar ett prejudikat “” och representerar ett misslyckande med att främja en sund konversation på plattformen. “” Dorsey sa i en serie tweets som uppmanade användare att uttrycka sin åsikt.

Trumps tillgång till sociala medieplattformar som han använde som megafon under sitt presidentskap har till stor del störts sedan en våldsam mobb av hans anhängare stormade Capitolium i Washington förra veckan. Under tiden listan över sociala nätverk som har tystat den avgående presidenten blir längre: efter Facebook, Twitter och YouTube, till och med Snapchat förbjöd Trump permanent, efter att först ha stängt av honom.

Här är en talespersons ord: “”.

Relaterade Artiklar

Back to top button