Twitter Blue, användare kan nu använda den senaste funktionen

Efter år av förfrågningar, Twitter har äntligen gjort tweetredigering till verklighet. Funktionen är för närvarande tillgänglig i Australien, Kanada och Nya Zeeland. Twitter Blue, plattformens premium-medlemskapsprogram, kommer att krävas för att få tillgång till funktionen.

Länge handlade det om helt enkelt av rykten, men Twitter tillkännagav officiellt tidigare i år att de arbetade på ett redigeringsverktyg. Företaget kommer att påbörja interna tester innan det släpps till allmänheten för första gången förra veckan. Funktionen Redigera tweet är nu tillgänglig för Twitter Blue-medlemmar på platser som stöds.

Twitter Blue är en prenumerationstjänst för alla

Även om Twitter-tweet inte säger så mycket, har företaget postat blogginlägg som beskriver hur funktionalitet. Redigera tweet-funktionen kommer att tillåta användare att korrigera fel av skriver, hashtags och andra problem inom 30 minuter efter att du publicerat en tweet. När en tweet redigeras kommer den att innehålla visuella ledtrådar som en ikon, tidsstämpel och etikett för att indikera för användarna att tweeten har redigerats.

Som nämnts tidigare kommer funktionen endast att vara tillgänglig för Twitter Blue-medlemmar. Om du är ny på Twitter Blue är det en prenumerationstjänst som ger användarna tillgång till avancerade funktioner. Även om det finns flera fördelar, ger premiummedlemskapet tillgång till appikoner unik, möjligheten att avbryta tweets, bokmärkesmappar, annonsfria artiklar och andra funktionalitet. Prenumeranter har också tillgång till Twitters experimentella funktioner Labs. Trots att funktionerna fluktuerar, tillhandahåller företaget nu längre videouppladdningar av högre kvalitet, NFT-profilbilder, Redigera tweets och tillgång till dess uppdaterade Spaces-flik.

Du kan prenumerera på Twitter Blue om du vill redigera dina tweets. Tjänsten kostar 4,99 € per månad och funktionen Redigera Tweet är för närvarande endast tillgänglig i Australien, Kanada och Nya Zeeland. Twitter har nämnt att den kommer att distribueras till människor i USA, men ingen kalender har tillhandahållits.

Relaterade Artiklar

Back to top button