Twitter arbetar med nya funktioner – det kommer att finnas en mängd olika mediabilagor till tweets

Som rapporterats av 9to5Google kan Twitter arbeta med några nya funktioner. Den mest intressanta nyheten är möjligheten bifoga olika medier till tweets. Det handlar om att fästa både bilder och videor till ett givet meddelande – för närvarande kan du bara välja: antingen upp till fyra bilder eller en video.

Dessutom ska en ny funktion dyka upp ge utmärkelser givna tweets – det här alternativet visas bredvid ikonerna för retweets och delning. Det kommer också att finnas en ny ruta för att lista pronomen som används av en viss person. För nu är dock dessa funktioner fortfarande under intern testning, så det är oklart när de kommer att se dagens ljus.

När det kommer till Twitter samlar Elon Musk nu in pengar för att slutföra köpet av denna plattform – listan över investerare innehåller bl.a. Binance-börsen och … arabiska shejker. Musk tillkännagav också nyligen Twitters potentiella framtid – och som alltid visar det sig att en del anställda kommer att behöva säga adjö till sitt arbete.

Samtidigt bjuder vi in ​​dig att lyssna på det senaste avsnittet av podcasten Technically Thing Taking. Den här gången pratade vi om nya drivningar för bilar, elbilarnas roll i fordonsindustrin och hur mycket “att äga en bil” slutar vara meningsfullt.

Relaterade Artiklar

Back to top button