Twitch tillkännager öppnandet av en kategori dedikerad till suggestivt innehåll

Twitch logo © Twitch

Det här är den stora debatten som skakar planeten Rycka till
just nu. Faktum är att en ökning av så kallat “suggestivt” innehåll har drabbat plattformen de senaste veckorna och vissa tittare har efterlyst kraftfulla åtgärder mot dessa skapare.

Men Twitch tog ett helt annat beslut genom att tillkännage skapandet av en helt ny kategori dedikerad till dessa sändningar.

Läs också:
Twitch tillkännager global prissänkning på kanalprenumerationer

Innehåll som inte bryter mot Twitchs policy

Sociala nätverk var särskilt rörda för att se streamers och streamers locka tusentals användare tack vare innehåll som var minst sagt atypiskt. Oavsett om de var i en baddräkt i en pool, på stranden eller i en badtunna, verkade dessa människor leka farligt med reglerna för tjänsten för att samla in donationer och prenumeranter. Inför omfattningen av fenomenet var Twitch tvungen att reagera och sedan agera för att svara på missnöjet. Men i motsats till vad vi hade kunnat föreställa oss är ingen sanktion aktuell.

På sin blogg hävdade Twitch att detta innehåll namngavs badtunnor inte bryter mot reglerna för tjänsten.

Enligt vår nuvarande policy för nakenhet och klädsel och sexuellt suggestivt innehåll, kan streamers dyka upp i baddräkter i en lämplig miljö (på stranden, i en pool, till exempel), och vi tillåter konstnärligt skapande på kroppen som kroppsskrift eller kroppsmålning […]. Nakenhet och explicit sexuellt innehåll (som vi definierar som pornografiska, sexuella handlingar eller tjänster av sexuell karaktär) är inte tillåtna på Twitch.

En dedikerad sektion är född

Således tillkännager sajten som ägs av Amazon inrättandet av en kategori Pooler, badtunnor och stränder (det vill säga Pooler, jacuzzi och stränder). Streamers kan därför klassificera sina live i denna sektion nu. Twitch förklarar att detta bara är en kortsiktig lösning för att på ett läsligt sätt skilja dessa videor från denna något sammanfattande kategori som är Chattar bara. Tittarna kan välja att ta bort den här nya kategorin från sina rekommendationer för att inte längre konfronteras med detta innehåll.

Separat har Twitch bett om ursäkt för att de inte har informerat kreatörer som påverkats av den senaste tidens avstängning av deras annonsintäkter. Faktum är att olika annonsörer inte vill förknippas med dessa streamers “Badtunnor” hade valt att inte längre sända reklam på de aktuella kanalerna. Plattformen lovar därför mer transparens i uppströmskommunikation.

Läs också:
Twitch Radio Mode, ett webbtillägg för att följa en live Twitch i ljud

Användare kommer att straffas vid olämpligt beteende

Eftersom vi är på internet har tittarna oundvikligen förolämpat och trakasserat innehållsskaparna som lyser i “Badtunnor”. Twitch kommer att vara oförsonlig och säger att “ ingen förtjänar att bli trakasserad för innehållet de väljer att lägga upp, sitt fysiska utseende eller vem de är, och vi kommer att vidta åtgärder mot användare som upprätthåller dessa giftiga beteenden på vår tjänst “.

Twitch minns, ” att anses vara sexig av andra är inte emot våra regler, och Twitch kommer inte att sanktionera dessa kvinnor, eller någon annan på vår tjänst, för deras förmodade charm “. Lösningar som är mer lönsamma än bara en kategori badtunnor förbli under studie inom Twitch-teamen.

Källa: Rycka till

Relaterade Artiklar

Back to top button