Twitch: Streamers kan nu skänka emotes till sina tittare

Från och med idag störst del av partner Och affiliates från Rycka till kommer att kunna tilldela känslor till gemenskapsmedlemmar helt enkelt för att de är sig själva abonnenter till sina egna kanaler. Streamers kan generera upp till fem gratis emotes som deras anhängare kan använda genom att ladda nya, överföra dem från nivåer reserverade för abonnenter eller genom att välja från en lista över grundläggande Twitch-känsla skapade av plattformen. Känslorna hos anhängare testades först av livestreamingplattformen i juni och är nu tillgängliga för alla på nätet.

Det finns dock ett undantag: för att tillhandahålla uttryckssymboler till följare måste en sändare vara berättigad till omedelbar laddning av uttryckssymboler för att kunna göra det. Den här funktionen låter streamare ladda upp uttryckssymboler som deras publik kan komma åt direkt utan att behöva gå igenom en bearbeta från manuell granskning med Twitch-personal. Skaparkonton måste ha god status för att kunna tas in hänsyn (de kanske inte har stängts av under de senaste 60 dagarna, till exempel).

Twitch uppdaterar plattformen med den här funktionen

Streamers som tappar sina behörighet till läser in instant kommer fortfarande att kunna ordna om och ta bort sina nuvarande emotes; men om de gör det kommer de inte att kunna lägga till nya heller omfördela uttryckssymboler på andra nivåer.

Förutom några streamers som gör det möjligt för tittarna använda sig av de kanalpunkter för att låsa upp vissa uttryckssymboler, de flesta uttryckssymboler specifikationer av kanalen var endast tillgängliga för prenumeranter tills nyligen. Känslorna hos anhängare de bör förse streamers med ett annat verktyg för att få tittarna att känna sig som en del av en gemenskap, även om de inte kan prenumerera direkt på en kanal.

Twitch uppgav också att affiliates borde ha tillgång till de animerade emotes endast för prenumeranter senare denna månad, enligt företaget. De animerade känslorna är redan det tillgängligt för användning av partners.

Relaterade Artiklar

Back to top button