Twitch skapar en ny kategori: “hot tub”-sektionen kommer

Eftersom strömmarna i Jacuzzi de blev väldigt populära på plattformen i mars har det kommit flera klagomål på Rycka till om människor som streamar i bikini medan de är i badtunnor. Som svar på klagomål, både från tittare och annonsörer, skapar Twitch nu en dedikerad kategori för dessa personer.

Twitch förklarade i ett inlägg att alla som vill erbjuda baddräktsinnehåll i en badtunna måste följa med standardpolicyer av plattformen. Företaget noterade också att, förutom förbud mot nakenhet och “sexuellt explicit innehåll”, utgör badtunnaströmmar inte en överträdelse eller kringgående av Twitch-policyer.

Twitch har skapat en dedikerad kanal för bubbelbad

Twitch erkände i sitt blogginlägg att skapa den nya badtunnakategorin är en interimistisk lösning, men sa att det “kommer att lösa vissa problem för hela allmänheten på kort sikt.” Före den här uppdateringen fanns “hot tub”-streamers i kategorin Chattar bara. Avsnittet innehåller alla typer av icke-spelinnehåll.

På Twitch hjälper kategorier tittarna att hitta det de vill titta på. Därför har plattformen beslutat att tillåta tittare som surfar på avsnittet Just Chatting för att undvika detta innehåll av “badkar“. Hur som helst kommer den nya kategorin inte att lösa problemen relaterade till demoniserat innehåll och Twitch erkände i sitt blogginlägg att “vi måste ge kreatörer en bättre förståelse för vad” varumärkessäkerhet “betyder för annonsörer.

Relaterade Artiklar

Back to top button