Twitch skapade precis den sötaste streamingkategorin

Twitch © XanderSt / Shutterstock.com

Efter’ASMR
och den badtunnor
, Rycka till
har precis öppnat en ny kategori som definitivt är den sötaste hittills.

För att öka medvetenheten om djurens orsak har streamingplattformen precis välkomnat en kategori dedikerad till djur.

En Twitch-kategori tillägnad djur

En gång en gång enbart dedikerad till videospel, har Twitch för länge sedan diversifierat sin redaktionella linje för att rymma nya strömmar som enbart ägnas åt diskussioner, podcasts eller till och med ASMR. Tillägg som ibland inte faller i smaken för alla, men den nya kategorin dök upp denna 1eh November bör inte efterliknas eftersom den är full av söthet.

Twitch har precis öppnat en livestream som heter “Animals, aquariums and zoos”. Som namnet antyder samlar den strömmar från djurparker, skyddsrum, föreningar eller helt enkelt individer som vill visa sina djur i sitt dagliga liv. För närvarande kan man se uttrar, ankor, katter, hundar eller till och med kaniner gå igenom sina liv och det är till och med ibland möjligt att interagera med dem via ens skärm.

Utöver den bedårande aspekten av denna kategori, vill plattformen framför allt göra användarna medvetna om “ vikten av miljö- och bevarandefrågor som hotar djur av alla storlekar. Vi samarbetar med djurparker, akvarier och djurskyddsorganisationer för att belysa djur, deras bevarande, restaurering och skyddet av den miljö de behöver för att trivas “, anger plattformen i sitt pressmeddelande.

Källa: Rycka till

Relaterade Artiklar

Back to top button