Twitch: en spanjor sätter rekord med 2,4 miljoner tittare samtidigt

Twitch rekord

Den här veckan slog streamern TheGrefg rekordet för samtidiga tittare på Twitch-plattformen. Siffran gör dig yr, och i dessa fall, Fortnite är aldrig långt borta.

Videospelsstreamers är på frammarsch på Twitch, och jätten som ägs av Amazon kan skryta med ett nytt rekord satt av en av sina användare. Idag är TheGrefg, en 23-årig spansk videograf, i rubrikerna. Med cirka 16 miljoner prenumeranter på YouTube och 6,3 miljoner på Twitch lyckades han locka ett betydande antal tittare till sin stream denna måndag den 11 januari 2021.

Läs också:
Twitch presenterar sin nya policy mot hatiskt beteende

Ett omöjligt rekord att slå?

Således samlade TheGrefg omkring 2,4 miljoner tittare samtidigt under liveshowen i syfte att presentera sin hud tillgänglig i Fortnite. Faktum är att titeln Epic Games tillåter att dess partners förevigas i Battle Royale via Icon-programmet. Till exempel hade streamern Ninja redan haft rätt till liknande behandling.

Det är också den 29-årige amerikanen med det berömda blåa håret som höll det tidigare rekordet för samtidiga åskådare, som stod på “bara” 667 000 personer. En siffra som därför totalt pulveriserades av TheGrefg denna vecka.

Källa: Kotaku

Relaterade Artiklar

Back to top button