Två veckor före Black Friday sjunker Kindle PaperWhite-läsaren i pris

Amazons Kindle PaperWhite är en e-läsare som låter dig bära motsvarande ett helt bibliotek i fickan. Denna lilla surfplatta med en visuell återgivning som är nära en klassisk bok säljs för närvarande för endast €84.

Kindle Paperwhite Vattentät

Kindle PaperWhite, den bästa läsaren på marknaden

  • IPX8-certifierad
  • Tusentals pund i fickan
  • Bakgrundsbelyst för läsning på natten

Se erbjudandet på Kindle PaperWhite för 84 € på Amazon

En terrängläsare att ta med sig överallt

Amazon Kindle är en riktig revolution för alla som gillar att läsa. Det låter dig faktiskt köpa och ladda ner digitala böcker, direkt via dess gränssnitt och ofta billigare än deras pappersmotsvarigheter.

Den här gången är det också den som är billigare eftersom den 10:e generationens version som erbjuds idag ligger på 84€ istället för 129€. En välkomstrabatt för annonsversionen av enheten. Var säker, de är inte påträngande och visar helt enkelt läsförslag när enheten är påslagen och ibland som en banner på huvudsidan.

Att läsa e-böcker tar mindre plats

Amazons e-läsare, Kindle, är en liten 6-tums pekskärmsplatta med en endast svartvit skärm. Det finns ingen gräns mellan skärmen och ramen, så dess släta yta ser ut som en boksida.

Som ett resultat är det ingen ögontrötthet som man kan ha på en konventionell tablett. Detta innebär att du kan kedja timmar av läsning utan alltför stora problem. Dessutom är denna modell bakgrundsbelyst: så att du till och med kan läsa på kvällen när det naturliga ljuset är lägre.

Kindle PaperWhite som presenteras här är en modell med 8 GB minne. Det här kanske inte verkar så mycket, men du ska veta att en roman på en e-läsare bara väger några byte. Detta kan bli lite tight om du laddar ner serier, serier eller manga: bilderna väger mer och du behöver därför ge lite mer utrymme.

Slutligen finns det några ganska intressanta alternativ, som möjligheten att välja typsnitt, storleken på tecknen, att sätta bokmärken, att klicka på ett ord för att upptäcka dess betydelse via den integrerade ordboken… Och det finns till och med en experimentell webbläsare för att gå på Internet på ett mycket grundläggande sätt.

Kindle pappersvit

Se erbjudandet på Kindle PaperWhite för 84 € på Amazon

Jämför nuvarande eReaders

Det är inte bara Amazon och dess Kindle på marknaden: flera handlare och tillverkare har gett sig in i e-läsarbranschen. Och om de alla har samma syfte, har de olika egenskaper. Så för att ta reda på det kan du gå till vår jämförande guide där allt förklaras i detalj.

Relaterade Artiklar

Back to top button