Två Portal-TV till priset av en: det är en French Days Darty-kampanj!

För att fira slutet av de franska dagarna är Darty lös på priserna och erbjuder dig en uppsättning med två portaler från Facebook TV-kameror för endast €79,98 istället för €169,99. Det är en minskning med mer än 50 % för enheter som låter dig ringa videosamtal från din TV-skärm!

portal

Portal TV i två ord:

  • Snabb och enkel installation
  • Amazon Alexa-aktiverad
  • Fungerar med Messenger och WhatsApp

Se erbjudandet på de två Portal-TV:erna för 79,98 € hos Darty

Håll kontakten med dina nära och kära till låg kostnad

Vad är den grundläggande Portal TV? Det är en ansluten webbkamera skapad av Facebook som huvudsakligen låter dig ringa videosamtal via antingen WhatsApp eller Messenger (båda tillhörande Meta) via din tv.

För att dra fördel av detta erbjuder Darty ett set om två (en för dig, en för en familjemedlem, vän etc.) för endast €89,99 istället för €169,99. Och när du lägger den i varukorgen visas en ytterligare 10 % minskning, vilket minskar denna vara till endast €79,98.

Portal-TV, Facebook i ditt vardagsrum

Genom att koppla ditt Facebook-konto till Portal TV får du därför tillgång till alla dina Messenger- och WhatsApp-kontaktlistor. Via fjärrkontrollen som medföljer produkten kommer du därför att kunna välja en onlinekontakt och ringa samtalet från din TV. Enheten ansluts till HDMI på den och drivs av USB-C.

Kameran är utrustad med åtta mikrofoner för att fånga din röst väl så att den förblir så hörbar som möjligt för dina samtalspartner. Och du kan, i samtal, använda samma filter som på Messenger, nämligen att ändra bakgrund eller ditt huvud.

Kameran är smart och kan automatiskt zooma in/ut beroende på antalet samtalsdeltagare (upp till 8 på Messenger, 4 på WhatsApp). Det finns till och med en funktion för att fokusera kameran på en viss person, den som talar, och kameran följer bara dem.

Utöver samtal har Portal-TV:n några trevliga funktioner som Bluetooth som gör den till en ansluten högtalare. Eller läget Story Time som låter dig spela med filter, som kommer att tilltala de yngsta.

Se erbjudandet på de två Portal-TV:erna för 79,98 € hos Darty

FrenchDays_banner

Vårt urval av de bästa French Days-erbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet i samband med de franska dagarna för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • French Days: Toppprodukter till reducerade priser hos Fnac/Darty
  • Amazon: 8 megakampanjer att ta del av för de franska dagarna
  • Rue du Commerce slår hårt med 5 högteknologiska kampanjer
  • French Days Darty: 10 högteknologiska erbjudanden att ta emot före midnatt!
  • Cdiscount: 5 galna kampanjer under de franska dagarna

Se alla French Days-erbjudanden

Relaterade Artiklar

Back to top button