Två Amazon Echo Dot 3 anslutna högtalare till priset av en med denna kampanjkod

Amazon erbjuder sina anslutna högtalare till rea, inklusive möjligheten att få två till priset av en utöver en rabatt på 10 € på det ursprungliga priset.

Amazon Echo Dot 3:e gen

Amazon Echo Dot 3, högtalaren kopplad till Alexa

  • Styr ditt smarta hem
  • Låter dig ringa andra personer som har en
  • En riktig allrounder

Se erbjudandet på 2 Echo Dot 3 för 39€ på Amazon

Två högtalare till priset av en, perfekt för stereo

Detta är ett ovanligt erbjudande som Amazon erbjuder på sin 3:e generationens Echo Dot. Vanligtvis är sajten mer van vid att erbjuda rabatt på inköpspriset för sina produkter. Vilket också är fallet här eftersom Echo Dot 3 kostar 39,98 € istället för 49,99 €.

Men den goda planen stannar inte där eftersom om du lägger två exemplar i din korg, betalar du bara för en. För att göra detta, precis innan du betalar, i rabattkodrutan, måste du ange “DOT2POUR1” utan citattecken men med versaler. Och mirakulöst nog behöver du bara betala priset för en för att ha båda. Väldigt praktiskt att ha den överallt hemma, eller helt enkelt bygga ett stereoljudsystem.

“Alexa, lägg till två Echo Dot 3:or i min kundvagn”

Echo Dot är små anslutna högtalare som behöver WiFi för att fungera. De bäddar in Alexa, Amazons uppkopplade assistent, som du kan prata med genom att uttala hans förnamn eller ett nyckelord som du har konfigurerat i appen.

Detta används också för att aktivera färdigheter. Det här är ytterligare funktioner, ibland betalda, ofta gratis, som gör att du kan anpassa din Echo Dot. Det kan vara spel, podcasts, ett radioprogram…

Det går även att skapa rutiner genom att säga ett nyckelord. Till exempel, när du säger “hej” kan Alexa ge dig väder, nyheter, vägtrafik, ett ordspråk, ett skämt, nyhetsblixten… Kort sagt, allt detta är upp till dig att konfigurera i appen.

Det är till och med möjligt att handla direkt i Amazon genom att prata med honom. Den är direkt kopplad till ditt konto, så att du kan lägga till dina favoritprodukter i varukorgen, spåra leverans etc.

Och dessutom där har du två till priset av en, så att du kan montera en liten stereoinstallation utan skalbaggar, i Bluetooth med din smartphone eller din TV, din PC…

Se erbjudandet på 2 Echo Dot 3 för 39€ på Amazon

Jämför med andra röstassistenter

Alexa är inte den enda röstassistenten på marknaden, det finns till exempel Google Assistant och Siri från Apple, eller till och med Bixby för Samsung. Och dessa assistenter finns i olika produkter, inklusive anslutna högtalare. Med vår jämförelse av de bästa anslutna högtalarna kommer du alltså att kunna hitta de olika modellerna med deras egenskaper och pris.

Relaterade Artiklar

Back to top button