Turtle Beach presenterar ett spelheadset för smartphones och datorer

Recon Air © © Turtle Beach

Det amerikanska varumärket Turtle Beach har genom åren skapat ett visst rykte inom tillverkningen av spelprodukter, och i synnerhet med avseende på headset. Nu har företaget precis lanserat en headset-mikrofon, Recon Air, som är avsedd att rikta sig till spelare från alla samhällsskikt, men inte bara…

Oavsett om det gäller spel på PC och konsoler, eller helt enkelt för att kommunicera med dina vänner eller kollegor via Teams eller Discord, kan Recon Air mycket väl passas ut åt dig.

Recon Air: headset-mikrofonen för alla

Recon Air är ett trådlöst headset med en relativt minimalistisk design men som ändå är elegant. Diskret, den har en enkelriktad brusreducerande mikrofon, vilket främjar nedsänkning. Det här headsetet är kompatibelt med PC, Mac, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X|S och är även avsett för smartphones och surfplattor tack vare dess Bluetooth 5.1-kompatibilitet, oavsett om du använder iOS eller Android.

Recon Airs löfte är tydligt: ​​att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen, vad du än hoppas kunna använda den till. Denna headset-mikrofon med integrerade kontroller har därför designats lika mycket för spelare som för dem som vill dra nytta av en optimal upplevelse när det gäller ljud- och videochatt.

På autonomisidan måste du räkna med cirka tio timmar, med vetskapen om att du kan dra nytta av snabbladdningen på 15 minuter, via USB-C, för ytterligare 3 timmars användning. När det gäller komfort och ergonomi låter Recon Air dig välja att bära den på den ena eller andra sidan, samtidigt som du säkerställer en viss anpassningsförmåga tack vare dess tre utbytbara spetsar för att bäst passa din kropps form. Recon Air säljs till ett pris av 34,99 € och är redan tillgänglig för försäljning.

Om samma ämne:
Sony WH-1000Xm5: kungen av bärbara hörlurar revolutionerar äntligen sin design och fulländar sin teknik

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button