Tumörer: Den här nya skannern tappar dem aldrig ur sikte

Att ha skapat en nyhet inom det medicinska området var en samriskföretag mellan ett italienskt företag, den Asg supraledarede tyska forskarna av Helmholtz-Zentrum Dresden-Rossendorf (Hzdr) och den kanadensiska MagnetTx. Denna egenskap d’union har uppnått en scanner kunna checka in realtid befordran av tumörer. På så sätt är det möjligt att agera snabbt genom att hela tiden korrigera härdningen. Men det finns mer! Låt oss se det tillsammans.

Mri: skannern som kontrollerar tumörer utan att ge dem andrum

Du kan kalla det Mri den nya skannern som kontrollerar tumörer utan att ge dem andrum. Diminutiv i tre bokstäver härrör från dess speciella sammansättning. Denna skanner kombinerar en roterande magnetresonansanordning till a protonstråle. Den senare använder en alternativ teknik till strålbehandling, visar det sig mindre invasiv för tyger tack vare dess begränsade penetration. Mycket användbar vid tillfälle brösttumörer är ett särskilt känsligt område på kroppen.

Denna speciella skanner som går med i cancerdödande behandlingar har en egen specialitet. Det beskrivs i en anteckning som släppts av en av Hzdr-forskarna: “”.

MRT-skannern tar bilder av Bröstav höftben och området abdominal. Följaktligen är den i stånd att övervaka utvecklingen av alla tumörmassa som finns i det området. På detta sätt beskriver också en artikel om Ansa.it“”.

Kort sagt, det är en verklig innovation som kommer att vara användbar även i fall av de svåraste cancerformerna. MRT-skannern kommer att väga ca 30 ton. Det intressanta är att detta medicinska verktyg är strikt miljövänlig använder inte helium. Samtidigt fortsätter forskningen om den nya Covid-19 dei-teknologin vacciner som kan vara användbart för att behandla allvarliga sjukdomar, inklusive cancer.

Relaterade Artiklar

Back to top button