Trust Wallet recension (2022): en solid och seriös plånbok som förlitar sig mycket på säkerhet

lita plånbok

Trust Wallet är en mobilapplikation som fungerar som en kryptoplånbok. Lanserades 2017 och förvärvades av Binance 2018. Denna mångsidiga plånbok verkar erbjuda säkerheten för en kall plånbok samtidigt som den erbjuder funktionerna som en “het” plånbok. Vad är det egentligen?

Trust Wallet är kompatibel med inte mindre än 33 blockkedjor. Appen sticker ut genom att lyfta fram möjligheterna med “staking”, vilket gör att du kan samla in räntan som genereras av dina mynt.

Sammanfattning

Trust Wallet: en app som uppfyller sitt kontrakt

Trust Wallet är tillgänglig på franska och har nu 10 miljoner aktiva användare. Siffrorna som annonseras när det gäller tokens som stöds är imponerande, med 250 000 tillgångar tillgängliga. Fans av Bitcoin, Ethereum eller till och med Dogecoin kommer därför att vara lika väl betjänade som de som letar efter mer exotiska krypto. Appen är nedladdningsbar från Play Store och App Store.

Diversifierade funktioner utan att bli utspridda

Anonymitet är nyckelordet hos Trust Wallet. Tjänsten frågar inte efter din e-postadress (förutom när du kontaktar kundtjänst), och du kommer inte heller att gå igenom efterlevnadsavdelningen (KYC) för att verifiera din identitet.

Trust har sin egen token (TWT), men det är snarare Binance Coin (BNB) som markeras på applikationen. Tjänsten har, liksom många konkurrenter, diversifierat sina erbjudanden genom att erbjuda att köpa NFT:er via OpenSea-plattformen och genom att erbjuda integration av ett flertal DApps.

Trust Wallet

Det finns kryptoplånböcker som bombarderar dig med NFT:er och DApps vid registrering, och de som låter dig komma igång: lagra, köpa och handla med dina mynt. Trust Wallet tillhör denna andra kategori. Det tar bara sekunder att slå ett 6-siffrigt lösenord och skriva ner dess berömda 12-ordsåterställningsfras. Efter denna formalitet, mycket vanligt bland kryptoplånböcker, är du registrerad.

Trust Wallet

Applikationen låter dig lagra dina mynt och köpa dem via tredjepartstjänsten Moonpay. Det är också möjligt att göra staking, ett ytterligare sätt att tjäna pengar genom att “blockera” dina mynt under en lång tidsperiod för att få ränta. Denna praxis kan vara en bra källa till passiv inkomst.

För oss var hanteringen omedelbar och utan problem. Varje valuta kommer med korrekta diagram och dess 3-åriga prestanda visas tydligt, vilket är mycket anmärkningsvärt. De associerade tredjepartstjänsterna, MoonPay och Sushiswap, är tillgängliga med några få klick med en (stor) nackdel: att köpa krypto är mer komplicerat med ett bankkort, eftersom traditionella banker är försiktiga med kryptovalutatransaktioner.

Trust Wallet: priser och transaktionsavgifter

Appen är gratis. Transaktionsavgifterna är anständiga, och för det mesta beror de på att blockkedjan stödjer myntet. Observera att transaktioner måste representera minst €50 och högst €2 000 per transaktion.

Förtroende 4

Säkerhet: en varm plånbok med garantierna för en kall plånbok

Trust Wallet skryter med att erbjuda tjänsterna för en “hot wallet” med säkerheten för en “kall plånbok”. Och det är verkligen klart att applikationen är en av de säkraste på marknaden idag. Det tar upp några goda metoder från traditionella bankappar, till exempel omöjligheten att ta skärmdumpar av applikationen. Dessutom kräver standardsäkerhetsinställningarna automatiskt en biometrisk skanning för att öppna appen. Dessa detaljer bidrar till en ökad känsla av trygghet, där andra produkter är lite mer avslappnade på kapitlet.

Trust Wallet

Att vara knuten till Binance, världens största kryptovalutabörs, är inte trivialt. Trust Wallet betonar stenhård integritet och säkerhet. Förresten, plånboken har aldrig registrerat ett massivt hack. Om du någonsin stöter på ett myntstöldsproblem gör Trust Wallet-personalen det enkelt att kontakta supportteamet genom att erbjuda Telegram, Twitter, Facebook, Reddit och till och med YouTube-formulär. Och om du är flytande i Shakespeares språk, har du tillgång till de många utbildningsresurser du behöver för staking och andra appfunktioner.

Var kan man köpa Trust Wallet?

Trust Wallet är gratis, med de enda avgifterna som tas ut är transaktionsavgifter som är genomsnittliga för liknande tjänster. Appen finns tillgänglig på iOS och Android (via App Store respektive Google Play Store). Det finns ingen skrivbordsversion av tjänsten.

Trust Wallet8

Trust Wallet blev Binances officiella plånbok 2018. Appen är en av de säkraste lösningarna på marknaden och har fördelen av att vara väldigt enkel. Vi förförs av den stora mångfalden av tillgångar som stöds och av applikationens ergonomi.

Mest

  • Förbättrad säkerhet
  • Möjlighet till stakning
  • Massor av tillgångar som stöds

De mindre

  • Hjälpcenter endast på engelska
  • Ingen skrivbordsversion

säkerhet9

Mångfald av tillgångar9

Ergonomi8

Funktioner8

Se priset

Se priset

Relaterade Artiklar

Back to top button