Trött på att missa leveransen av dina paket? Boks kanske har lösningen: dess “anslutna paketbox”

boks

Boks erbjuder alla som vill installera en “ansluten paketbox” så att du inte missar ett enda paket.

En paketlåda som ska placeras i entrén till en byggnad, framför ett hus eller på kontoret.

Läs också:
Arlo Essential Indoor: En ny inomhuskamera som bryr sig om din integritet

Boks erbjuder en lösning för att sluta sakna paket

Eftersom det alltid är irriterande att missa ett paket har Boks tagit fram en uppkopplad paketbox, för att installeras hemma, på kontoret, i entrén till en byggnad… Den senare är tänkt att vara både intelligent, säker och rymlig nog att rymma de olika dagliga paketen.

På användarsidan är det möjligt att utlösa den säkra öppningen av boxen via en smartphone, eller att generera engångsöppningskoder. Alla aktiviteter registreras självklart i den dedikerade mobilapplikationen.

boks

Boks förklarar: Tack vare sitt öppningssystem via tangentbordskod är den anslutna paketlådan kompatibel med 100 % av transportörerna och
100 % av e-handlare. Dess olika format gör att den kan ta emot mer än 97 % av paketen. Inget behov av elektrisk anslutning eller anslutning
internet: Boks patenterade patenterade system och Bluetooth Low Energy-anslutning gör det
helt autonom
“. På strömsidan hittar vi här ett litiumbatteri, som utlovar en autonomi på två till tre år.

Enligt Boks säkerställer paketlådan 100 % framgång i hempaketleveranser, med den fasta viljan att ” revolutionera logistikeffekten av den sista milen », garanterar mottagandet av ett paket 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

boks

Vid köp visas 98 L BoksONE (för ett hus) till ett pris av 299 euro inklusive moms. BoksPRO (tillgänglig i 215 eller 768 L), mer dedikerad till den professionella världen, visas från 690 euro exklusive skatt.

Källa: boks

Relaterade Artiklar

Back to top button