Triumph TE-1: konceptet med en sportig elmotorcykel, med 80 % laddning på 20 minuter

Triumph TE1

Det ikoniska varumärket Triumph har avslöjat några detaljer om sin TE-1 elmotorcykel.

En elektrisk motorcykel med iögonfallande estetik och specifikationer, under utveckling sedan 2019.

Läs också:
Zero Motorcycles avslöjar sin årgång 2021

En TE-1 elmotorcykel på Triumph

På andra sidan kanalen arbetar Triumph för närvarande på en ny 100 % elektrisk motorcykel: TE-1. En modell med ett väldigt sportigt utseende, som borde kunna förföra vilken värmemotorentusiast som helst.

Vi letade efter att skapa en elektrisk motorcykel som kunde övertyga någon att prova en elektrisk motorcykel, eller till och med gå bort från en motorcykel med förbränningsmotor. sa Steve Sargent, produktchef på Triumph.

Triumf

80 % uppladdning på 20 minuter!

Förutom en mycket sportig design pryds Moto Triumph TE-1 med en 107 hk elmotor, som kan klättra till 174 hk. Allt drivs av ett 15 kWh batteri, tillräckligt för att klara knappt 200 km på en laddning.

I detta avseende lovar Triumph en (mycket) snabb uppladdning, med möjlighet att återvinna 80 % av batteriet, på bara 20 minuter. Tillverkaren lovar också att ha optimerat användningen av den senare, för att erbjuda optimal prestanda vid full last, såväl som vid (nästan) tom.

För tillgänglighet måste du ha tålamod. ” Kostnaden för batterier minskar, men fortfarande hög. Så cykeln kommer att släppas när vi kan få tillbaka cykeln till ett pris som folk är villiga att betala. förklarar varumärket.

Harley-Davidson LiveWire-test: detta är inte en elektrisk motorcykel

Med LiveWire tar Harley-Davidson sina första steg in i en värld av elektriska motorcyklar. En första modell för de mindre exklusiva, men som visar prestanda från en annan värld.
Läs mer

Källa: Engadget

Relaterade Artiklar

Back to top button