Trevlig kampanj inför rean på MagSafe-laddaren från Belkin

Trådlös laddning har aldrig varit enklare med denna trådlösa laddare som är kompatibel med Apples MagSafe-system.

Belkin MagSafe

Apple introducerade med iPhone 12 MagSafe-laddningssystemet, som fästs på baksidan av smarttelefonen för mer komfort. Upptäck fördelarna med denna laddning med MagSafe Belkin-laddaren.

Belkin MagSafe-laddaren i ett nötskal

  • Klänger sig magnetiskt fast vid din iPhone
  • 15W snabbladdning
  • Fungerar med MagSafe-kompatibla fodral

Vanligtvis erbjuds till ett pris som överstiger €60, Amazon erbjuder dig en 52% rabatt för denna laddare som nu går till ett pris av €29,99.

Hitta Belkin MagSafe Charger för 29,99 € på Amazon

En imponerande minskning för en laddare som inte är mindre imponerande

Amazon smälter priset på denna MagSafe Belkin-laddare med en halverad pris på bara 29,99 €. Du får också alla fördelar som erbjuds av e-handlaren såsom 24-timmars leverans direkt hem till dig eller till en reläpunkt nära ditt hem.

En idealisk MagSafe-laddare för att ladda din iPhone snabbt och bekvämt

Detta tillbehör som erbjuds av Belkin fäster därför automatiskt på baksidan av din iPhone 12 eller 13. Apple har designat ett fästsystem som är tillräckligt starkt och tåligt för att laddningsrullen ska kunna fixeras direkt på rätt plats.

Du kan ladda din telefon och fortsätta använda den, till skillnad från vanliga laddstationer som kräver att du tar telefonen ur händerna i flera tiotals minuter. Med denna laddare behöver du inte längre avbryta dina samtal med dina nära och kära!

Tillverkaren erbjuder också en kabel med en längd på två meter, så att du kan ansluta den absolut var som helst i huset utan att behöva vara nära ett eluttag. Denna flätade mantelkabel är också mer motståndskraftig än den som erbjuds av Apple till ett mycket högre pris. Ett långvarigt köp som kommer att följa dig under hela livet på din iPhone och även för din nästa Apple-telefon.

Belkin-laddaren är certifierad av Apple och kan ladda din telefon med en effekt på 15W, det maximala som erbjuds av denna teknik. Så din smartphone laddas mycket snabbare än andra konventionella trådlösa system för att spara tid igen.

Belkin MagSafe

Hitta Belkin MagSafe Charger för 29,99 € på Amazon

Se vår jämförelse och hitta laddaren anpassad till din smartphone

Om du vill samla så mycket information som möjligt innan du köper, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa trådlösa laddarna 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button