Tre nya spelheadset från Razer (vi låter dig gissa deras namn)

Razer Barracuda © Razer

Varför lansera en singel Trådlöst headset när kan du kasta tre? Detta är vad Razer måste ha sagt till sig själv, som precis har avslöjat Barracuda, Barracuda X (2022-versionen) och Barracuda Pro.

De är tillgängliga nu, priser från 119,99 till 289,99 euro.

En serie godkänd av Claude François

Ett år efter lanseringen av Razer Barracuda X gör tillverkaren det igen, denna gång genom att erbjuda sitt utbud av trådlösa headset för spelare. Barracuda X förblir ingångsnivån som faktureras samtidigt 119,99 euro, när Barracuda för kort spelar mellanklassen på 189,99 euro, och Barracuda Pro på allvar ökar notan på 289,99 euro.


När det gäller gemensamma egenskaper erbjuder de tre headseten Razers SmartSwitch-teknik (utöver ett 3,5 mm-uttag). Det är alltså möjligt att koppla dem samtidigt till en 2,4 GHz-enhet och en Bluetooth-enhet, för att enkelt växla från den ena till den andra. Anslutning till en PC sker via en USB-C-dongel, och Razer-appen hjälper till att hantera samtal och växla från en terminal till en annan.

Razer Barracuda satsade på autonomi

Sidoskillnader nu, Barracuda X är överraskande nog den som erbjuder (på pappret) den mest solida autonomin: 50 timmar mot 40 timmar för de andra två modellerna. Å andra sidan nöjer sig instegsnivån med 7.1 surroundljud och 40 mm högtalare, medan Barracuda och Barracuda Pro omfattar THX (THX AAA för Pro) och 50 mm högtalare (i titan och biocellulosa, respektive).

De två dyraste headseten drar också nytta av mer effektiva brusreducerande mikrofoner (och integrerade, förstår inte erbjuds på en pol), medan Barracuda Pro har ett aktivt brusreduceringssystem.

Bästa bluetooth-headseten: tester och jämförelse av de senaste modellerna

Vilket är det bästa bluetooth-headsetet för dig? Medan marknaden för trådlösa hörlurar exploderar, utelämnas inte Bluetooth-hörlurar och tillverkarna fulländar sina erbjudanden med allt lättare modeller, rekordautonomi och allt mer övertygande brusreducering. I denna jämförelse av de bästa bluetooth-hörlurarna presenterar vi modeller med och utan brusreducering, i en bred prisklass.
Läs mer

Källa: rakblad

Relaterade Artiklar

Back to top button