Tre av de bästa Android-emulatorerna

Operativ system Android(Android-drift) är utan tvekan den största och mest framgångsrika operativ system(operativsystem) för mobila enheter. Välj(Välj) vilken smartphone som helst slumpmässigt, och chansen är stor att den kommer att fungera Android .

Detta innebär också att många applikationer är exklusiva för detta operativ system(operativsystem) och att det är en populär utvecklingsplattform.

En riktig telefon är dock inte alltid den bästa arbetsplatsen. Vissa appar för snabbmeddelanden är bekvämare att använda på dator tangentbord(datortangentbord) istället för att knacka klumpigt på skärmen. Det kan också finnas ett Android-spel som du verkligen vill spela, men din telefon orkar helt enkelt inte.

Oavsett din anledning finns det många bra emulatorer där ute. Android som låter dig göra några ganska coola saker med den virtuella Android-maskinen på ditt skrivbord .(Android)

De tre emulatorerna vi lyfter fram här är kanske de mest populära, men också de mest avancerade. De är gratis och i allmänhet lätta att använda. Du är alltså bara några klick från att starta en instans. Android på ditt skrivbord.

Bluestacks app-spelare

Bluestacks (företag) har funnits sedan 2009 och har blivit ett av de största namnen på området Android-emulering för(Android-emulering) stationära datorer. Detta är förmodligen den första programvaran som kommer att tänka på när de flesta tänker på att börja. Android på skrivbordet.

Detta är inte heller en oförtjänt position. Bluestacks App-spelare – Mogen programvara med utmärkt prestanda. I själva verket enligt riktmärkena för den senaste versionen Bluestacks , den är sex gånger snabbare än till och med den snabbaste smartphone du kan köpa. Detta gör det till ett utmärkt val för intensiva Android-spel(Android-spel).

Spelaren är dock inte optimerad för arbeta med mjukvara(produktivitet programvara) för att förbättra produktiviteten, även om snabbmeddelanden och andra liknande lätta applikationer(lättviktsappar) är inga problem. Den största nackdelen med programvaran är att den använder reklam och affiliate-innehåll.(partnerinnehåll)

Om du kan ignorera några dyka upp(ad pop) fönster med annonser, då är detta en av de bästa Android-spelapparna som finns tillgängliga idag.

Du kan Ladda ner Bluestacks App Player(Bluestacks App Player) på www.bluestacks.com(www.bluestacks.com) .

Knox-spelare

Bluestacks(Bluestacks) har en seriös konkurrent i ansiktet Nox Player . den största fördel (Försäljningsargument)nox är det faktum att det inte har några annonser och faktiskt är gratis. Det är också mycket mer anpassningsbart och flexibelt applikationsspelare(appspelare) , men givetvis på bekostnad av enkelheten.

Tycka om Bluestacks , nox designad för personer som vill spela spel för Android på sina datorer. Detta gör att du kan finjustera prestandan för emulatorerna så att du kan få höga bildhastigheter när du behöver dem och ge din dator lite utrymme att köra andra applikationer efter behov.

Eftersom båda dessa alternativ är gratis att ladda ner och använda är det lätt att jämföra prestanda och inställningar(prestanda och anpassningsalternativ) för båda spelarna för dig själv.

Du kan få Nox Player på https://www.bignox.com/.

android studio

Medan Nox Player och Bluestacks App Player(Nox Player och Bluestacks App Player) skamlöst riktad till människor som vill spela spel för Android på PC, android studio är ett företag. Det här är huvudtjänstemannen godkänd av Google(Google-godkänd utveckling) utvecklingsverktyg för människor som vill skapa(göra) Android-applikationer.

Tja, för att vara helt ärlig så är det inte helt rätt att kalla det Android emulator(android-emulator). Istället integreras detta utvecklingsverktyg(utvecklingsverktyg) innehåller en sofistikerad emulator designad speciellt för att testa applikationen du bygger.

Mål Android studio emulator(Android Studio Emulator) – Kör inte bara appar för Android(Android-appar) . I själva verket är detta en simulering av olika verkliga Android enheter i det vilda. Så som utvecklare behöver du egentligen inte köpa en bil full av dyra telefoner för att se till att din app fungerar på dem.

Uppenbarligen Android Studio inte avsett för allmänheten, men om du har drömt om att bygga och sälja din egen app för världens största mobilplattform så finns det inget annat spel i stan.

Du kan skaffa Android Studio på https://developer.android.com/studio/

Emulerat liv

Vi har kommit långt sedan de första dagarna android emulering(Android-emulering) . Från mjukvara som var buggig och långsam till en upplevelse som på många sätt är överlägsen alla telefonen under kontroll (telefonen körs) Android .

Är du ivrig mobilspelare(ivrig mobilspelare) som söker en fördel, eller blivande mjukvaruutvecklare(blivande mjukvaruutvecklare) på jakt efter ett stort genombrott, det finns en emulator som ger dig precis det du letar efter.

Dessa topp tre titlar är bokstavligen bara toppen av isberget. Njut av!

Operativsystemet Android är utan tvekan det största och mest framgångsrika operativsystemet för mobila enheter. Välj vilken smartphone som helst slumpmässigt och chansen är stor att den kommer att köra Android.

Detta betyder också att många applikationer är exklusiva för detta operativsystem och att det är en het plattform att utveckla för.

En riktig telefon är dock inte alltid den bästa arbetsplatsen. Vissa snabbmeddelandeprogram är bekvämare på ett datortangentbord än att knacka på en skärm obekvämt. Det kan också finnas ett Android-spel du verkligen vill spela, men din telefon orkar helt enkelt inte.

Oavsett din anledning finns det många utmärkta Android-emulatorer som låter dig göra några ganska intressanta saker med vad som i huvudsak är en virtuell Android-maskin på ditt skrivbord.

De tre emulatorerna som vi lyfter fram här är utan tvekan de mest populära, men också de mest raffinerade. De är gratis och i allmänhet enkla att använda. Så du är bara några klick från att köra en instans av Android på ditt skrivbord.

Bluestacks App Player

Bluestacks (företaget) har funnits sedan 2009 och har blivit ett av de största namnen inom desktop Android-emulering. Det är förmodligen den första mjukvaran som kommer att tänka på när de flesta tänker på att köra Android på en stationär dator.

Det är inte heller en oförtjänt position. Bluestacks App Player är en mogen mjukvara med utmärkt prestanda. Enligt riktmärken för den senaste versionen av Bluestacks är den faktiskt sex gånger snabbare än till och med den snabbaste smartphone du kan köpa. Det gör det till ett utmärkt val för intensiva Android-speltitlar.

Spelaren är dock inte optimerad för produktivitetsprogram, även om budbärare och andra liknande lätta appar inte är några problem. Den största nackdelen med programvaran är att annonser och partnerinnehåll används för att finansiera den.

Om du kan titta förbi några popup-annonser, så är detta en av de bästa Android-spelapparna som finns tillgängliga idag.

Du kan få Bluestacks App Player på www.bluestacks.com.

Nox Player

Bluestacks har en seriös konkurrens i form av Nox Player. Det största försäljningsargumentet för Nox är det faktum att det inte finns några annonser och det är faktiskt gratis. Det är också en mycket mer anpassningsbar och flexibel appspelare, men det kommer naturligtvis på bekostnad av enkelheten.

Precis som Bluestacks riktar sig Nox till personer som vill spela Android-spel på sina datorer. Det låter dig finjustera emulatorernas prestanda så att du kan få bra bildhastigheter när du behöver det och ge din dator lite utrymme att köra andra appar, efter behov.

Eftersom båda dessa alternativ är gratis att ladda ner och använda, är det enkelt att jämföra prestanda och anpassningsalternativ för båda spelarna själv.

Du kan få Nox Player på https://www.bignox.com/.

android studio

Medan Nox Player och Bluestacks App Player oförskämt riktar sig till människor som vill spela Android-spel på en PC, är Android Studio all business. Detta är det främsta, officiella, Google-godkända utvecklingsverktyget för människor som vill använda Android-applikationer.

OK, för att vara helt ärlig är det inte riktigt att kalla detta en Android-emulator. Istället innehåller detta integrerade utvecklingsverktyg en sofistikerad emulator byggd speciellt för att testa appen du gör.

Syftet med Android Studio Emulator är inte att bara köra Android-appar. Det är för att faktiskt simulera olika riktiga Android-enheter ute i naturen. Så att du som utvecklare faktiskt inte behöver gå och köpa en skottkärra full av dyra telefoner för att vara säker på att din app fungerar på dem.

Det är klart att Android Studio inte riktar sig till allmänheten, men om du har drömt om att skapa och sälja din egen app för världens största mobila plattform så finns det inget annat spel i stan.

Du kan skaffa Android Studio på https://developer.android.com/studio/.

Det emulerade livet

Vi har kommit långt sedan Android-emuleringens tidiga dagar. Från mjukvara som var glitchy och långsam, till en upplevelse som på många sätt är överlägsen alla telefoner som kör Android.

Oavsett om du är en ivrig mobilspelare som vill få ett försprång eller en blivande mjukvaruutvecklare som letar efter ditt stora genombrott, finns det en emulator där ute som ger dig exakt vad du letar efter.

Dessa tre ledande titlar är bokstavligen bara toppen av isberget. Njut av!

Relaterade Artiklar

Back to top button