Trailer släppt från den nya Game of Thrones-serien

En ny trailer har släppts för House of the Dragon, den nya serien som utspelar sig i Game of Thrones-universumet. Serien börjar den 21 augusti.

Game of Thrones, som skrev historia som en av de mest framgångsrika tv-serierna genom tiderna med sina åtta säsonger som sändes mellan 2011-2019, fortsätter att vara en av de mest värdefulla immateriella rättigheterna i händerna på HBO, även om den lämnade en dålig smak i munnen med sin nedslående förra säsongen. Faktum är att HBO-kanalen inte ger upp detta universum lätt. Kanalen, som förbereder nya projekt i detta fantastiska universum skapat av George RR Martin i hans romaner, är det första av dessa projekt. Drakens husHan kommer att presentera den för publiken denna månad.

Medan vi räknade dagarna för starten av serien som vi har väntat med spänning på, fick vi chansen att se karaktärerna i House of the Dragon på nära håll med den nya trailern som släpptes. Du kan hitta den nya trailern som delas av HBO nedan.

drakens hus2

Inspirerad av George RR Martins bok Fire & Blood, som berättar historien om familjen Targaryen, kommer serien att ta publiken hundratals år tillbaka till händelserna som beskrivs i Game of Thrones, och kommer att fokusera på tronstriderna inom familjen Targaryen som sitter. på järntronen och inbördeskriget som dessa slagsmål orsakade.

Den nya trailern som släppts av HBO visar att inte bara familjen Targaryen, utan även andra familjer vi känner till från de älskade serierna, som Stark och Baratheon, på något sätt kommer att inkluderas i historien.

House of the Dragon, som tar tittarna tillbaka till Westeros länder, börjar sändas den 21 augusti.

Fortnite är tillbaka på iOS!

Relaterade Artiklar

Back to top button