Torka: flera historiska artefakter har dykt upp som går tillbaka till miljoner år sedan

Med det pågående kriget i Ukraina, den globala uppvärmningen och de resulterande nya sjukdomarna, börjar framtiden skrämma. I en sådan rörig situation är en sak säker: den andra världskriget kommer tillbaka som ett Déjà vu genom glaciärernas smältning och flodernas tilltagande torka.

Torka: fynden tillhör andra världskriget

Mer än 80 år har gått sedan andra världskrigets slut, men under det tjugoförsta århundradet fortsätter de att återuppstå spår av det förflutna även på 3 090 meter över havet. TILL Cerviniafrån smältning av en glaciära artillerigranat med anor från 1930-talet. Uppenbarligen visar det sig vara delvis oxiderat, men det var möjligt att konstatera det längd på 30 centimeter och den diameter av 5. För närvarande är området kantat av barriärer, därför är det förbjudet att närma sig.

Men det stannar inte där, in schweiziska den 26 juli upplösningen av den Stockji glaciär (3 092 meter), avslöjade kvarlevorna av en bergsbestigare som varit död i mer än 30 år. Den 4 augusti kom dock Aletschglaciären returnerade ett turnerande plan (a), som kraschade i juni 1968.

Vistas på ämnet andra världskriget, den 25 juli, nära den norra byn Borgo Virgilio nära staden Mantua gick en 450 kg bomb av. Det här är en oexploderad bomb som går tillbaka till 1930. Oroa dig dock inte, eftersom den desarmerades efter enkontrollerad explosion. Skönheten med ben satt i säkringen 240 kg sprängämnen. transporteras till ett stenbrott i kommunen Medole cirka 45 km bort, bara för att sönderfalla.

Relaterade Artiklar

Back to top button