Topp 3 GIF-skapare och redigerare för att skapa animerad grafik

Om du vill skapa gif online, lägg till text till gif eller skapa gif från video till Youtube dessa GIF-skapande och redigeringsverktyg(GIF-skapare och redigeringsverktyg) låter dig skapa fantastisk animerad grafik. I det här inlägget kommer vi att titta på onlineverktyg Ezgif , Img Flip och gifs.

Verktyg för att skapa och redigera GIF-filer

1]Ezgif

Ezgif.com är ett av de bästa verktygen för att skapa och redigera GIF som kan hjälpa dig att skapa animerad grafik på några minuter. (GIF) Den kommer med några mycket användbara funktioner som gör att du kan förvandla videor till gif beskära befintlig bild gif lägg till olika effekter till gif ändra bildhastighet gif dela bild, skapa animerade WebP och mycket mer.

Du kan skapa bilder WebP från videon gif eller konvertera WebP-bilder till PNG-format (förvandla WebP-bild till PNG), JPG och gif . Dessutom där Färgfilter(Färgfilter) för att hjälpa dig lägga till olika färgfilter till din gif . Ett annat användbart verktyg är GIF-optimerare(GIF Optimizer) som kan minska storleken på din bild gif .

2]Imgflip

Verktyg för att skapa och redigera GIF-filer

ImgFlip.com har inte många funktioner, men det hjälper till att skapa gif från videon såväl som från bildfilen. Du kan klippa en liten del av videon och ändra storlek, hastighet, kvalitet etc. Du kan också lägga till din egen text, rotera befintliga gif ställ in antalet uppspelningar (hur många gånger du vill spela automatiskt gif genast). go), bakgrundsfärg, titel och mer. Nackdelen med detta verktyg är lägga till en vattenstämpel(det lägger till en vattenstämpel) , som kan tas bort genom att köpa ett premiumkonto.

3]GIF-filer

Det är ett av de bästa verktygen för att skapa gif från video till Youtube samt från video till Instagram , Vin etc. På tal om funktionalitet kan du lägga till signatur/text, klistermärke, beskära, göra marginaler runt gif sudda ut en specifik del, invertera färg, justera ljusstyrka/kontrast, etc. Inte nog med det, du får ännu fler anpassningsalternativ gif i varje kategori.

Gifs.com har ytterligare tre experimentella funktioner: pingis som låter dig spela gif fram och tillbaka Slå in som hjälper dig att ändra hastigheten, och klistermärke maker . Det enda problemet med gif(Gifs) -filer är att du få en vattenstämpel(få en vattenstämpel) på slutprodukten.

Andra GIF-relaterade inlägg:(Andra inlägg relaterade till GIF:er:)

  1. Gratis tjänster för att konvertera video till GIF online
  2. Screen To GIF: Gratis programvara för att skapa animerad GIF-bild inom några sekunder
  3. Konvertera videofiler till animerad GIF från film till GIF
  4. AnimatedGIF: En gratis animerad GIF-tillverkare för Windows.

Om du vill skapa en GIF online, lägg till text till GIF eller skapa en GIF från en YouTube-video dessa Verktyg för att skapa GIF och redigera låter dig skapa fantastisk animerad grafik. I det här inlägget kommer vi att ta en titt på Ezgif, ImgFlip och Gifs webbverktyg online.

Verktyg för att skapa GIF och redigera

1]Ezgif

Topp 3 GIF-skapare och redigerare för att skapa animerad grafik

Ezgif.com är ett av de bästa verktygen för GIF-skapare och -redigerare där ute, som kan hjälpa dig att göra en animerad grafik på ett ögonblick. Den kommer med några mycket användbara funktioner som låter dig förvandla video till GIF, beskära en befintlig GIF-bild, lägga till olika effekter till en GIF, ändra hastigheten på en GIF-bild, dela en bild, skapa animerad WebP och många fler.

Du kan skapa WebP-bilder från video, GIF eller förvandla WebP-bild till PNG, JPG och GIF. Dessutom finns det färgfilter som hjälper dig att lägga till olika färgfilter på en GIF. Ett annat användbart verktyg är GIF Optimizer som kan minska storleken på din GIF-bild.

2]Img Flip

Verktyg för att skapa GIF och redigera

ImgFlip.com kommer inte med många funktioner, men det hjälper dig att skapa GIF från en video såväl som en bildfil. Det är möjligt att klippa en liten del från en video och ändra dimension, hastighet, kvalitet osv. Du kan också lägga till anpassad text, rotera befintlig GIF, ställa in uppspelningsantal (hur många gånger du vill spela GIF automatiskt på en gång), bakgrundsfärg, titel och mer. Nackdelen med detta verktyg är det lägger till en vattenstämpel som kan tas bort genom att köpa ett premiumkonto.

3]Gifs

Detta är ett av de bästa verktygen för att skapa GIF från YouTube-video såväl som från en Instagram-video, Vine, etc. När du pratar om funktionerna kan du lägga till bildtext/text, klistermärke, beskära, göra marginal runt GIF-filen, sudda ut en viss del, invertera färg, justera ljusstyrka/kontrast, etc. Inte bara det, du kommer att få ännu fler alternativ för att anpassa en GIF under varje kategori.

Gifs.com har ytterligare tre experimentella funktioner kallade som låter dig spela GIF fram och tillbaka, vilket hjälper dig att ändra hastigheten och . Det enda problemet med Gifs är att du kommer få en vattenstämpel på slutprodukten.

Andra inlägg relaterade till GIF:er:

  1. Gratis tjänster för att konvertera video till GIF online
  2. Screen To GIF: Gratis programvara för att skapa animerad GIF-bild inom några sekunder
  3. Konvertera videofiler till animerade GIF från film till GIF
  4. AnimatedGIF: Gratis animerad GIF-tillverkare för Windows

Relaterade Artiklar

Back to top button