Topp 146 telegramkanaler att gå med

Telegram är en av de mest populära meddelandeapparna som finns, och även om den inte har samma antal användare som WhatsApp, är det fortfarande ett bra alternativ.

Något som kännetecknar denna plattform och skiljer den från andra är variationen av tips vad gäller ämnen, hemliga chattar, plattformsoberoende support och möjligheten att gå med i kanaler och supergrupper av olika kategorier, vilket gör att du kan få kontakt med tusentals människor på en jämn värld. För att ge dig en uppfattning om dess storlek har vår Andro4all-kanal redan över 50 000 medlemmar.

Naturligtvis, förutom grupper och kanaler, Telegram erbjuder mycket merför tack vare det kan du också skicka och ta emot stora filerlägg till klistermärken, få hjälp av topprobotar och många andra funktioner.

Återkommer till ämnet kedjorvar medveten om att detta är ett verktyg som är utformat för att sända meddelanden till tusentals människor på några sekunder. Nåden med kanalerna är att var och en tenderar att gruppera meddelanden om ett specifikt ämne och sända meddelanden relaterade till det.

I denna mening har vi sammanställt 157 bästa telegramkanaler du kan gå med i i år, så du kommer alltid att vara uppdaterad med de ämnen som intresserar dig mest (om din till exempel är Android och mobiltelefoner kan du gå med i Andro4alls kanal, men om du vill få de bästa memesnadu har också den udda strängen tillgänglig ).

Naturligtvis, innan vi går till kärnan i frågan, låt oss se skillnader mellan en grupp och en kedja och på så sätt undvika förvirring. Gå med oss!

Vad är skillnaden mellan en Telegram-kanal och en grupp?

Även om grupper och kanaler kan ta emot tusentals användare har de båda olika egenskaper. Här listar vi de viktigaste:

Huvudskillnaderna mellan en Telegram-kanal och en Pexels-grupp

Telegramgrupper

Grupper är diskussioner med olika människor som delar samma intressen. De är perfekta för vänner, studenter och team av vilket tema som helst: videospel, underhållning, hobbyer, kuriosa. Dessutom kan de rymma upp till 200 000 användaretilldela administratörer med nivåstyrda behörigheter och interagera med dina kollegor genom meddelanden, ljud och video.

Telegramkanaler

I kanalerna, det är bara tillåtet att sända meddelanden för ett obegränsat antal prenumeranter inkluderar dessa kanaler en visningsräknare, så att du kan spåra hur många som har läst inlägget. Kort sagt, den mest märkbara skillnaden är den i kanalerna du kommer inte att kunna interagera som i grupper.

Vari, du kommer bara att kunna se vad administratörer skickar och använd den som informationsportal. Detta är idealiskt för att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och teknikämnena.

De 157 bästa kanalerna du kan gå med på Telegram

Nu när du vet skillnader mellan en kanal och en grupp på Telegram, det är dags att hitta dem och gå med i de som intresserar dig. Dessa är de mest populära:

Tech Telegram-kanaler

Liksom människor förändras tekniken ständigt, så du behöver vara medveten om de senaste nyheterna och innovationerna och genom dessa kanaler kommer du att kunna uppnå detta.

  • Andro4all: om du inte vet så har vi en ledande kanal på Telegram, som kommer att hålla dig uppdaterad med de senaste webbplatsinläggen, nyheterna, appar, mobiler och andra tekniska ämnen. Det finns redan mer än 50 000 användare som är en del av denna fantastiska community.

Andra intressanta kanaler:

Telegramkedjor av citat och fraser

Dessa kanaler sänder kända fraser, talesätt och positiva meddelanden varje dag, så att du kan börja dagen med ett intressant datum att reflektera och dela med dina vänner eller familj.

Humor- och underhållningstelegramkanaler

Telegram-communityt är för alla och parodierna kunde förstås inte saknas. I dessa kanaler kommer du att upptäcka de mest geniala memes, ordlekar, skämt, anekdoter och mycket mer att skratta högt.

Bakgrundsbilder Telegramkanaler

För de som gillar att ändra sina bakgrundsbilder, i den här kanalen kommer du att ha tillgång till hundratals bakgrundsbilder för din mobila enhet, med en mängd olika stilar och bilder som anpassar sig till alla typer av mobiltelefoner.

Telegram nyhetskanaler

Att hålla sig uppdaterad inom olika områden är oerhört användbart och viktigt. Nyhetsportaler hjälper dig att hålla dig uppdaterad med det senaste som händer runt om i världen.

Telegramkanaler för att lära sig språk

Om du har problem med engelska eller tar dina första steg med det anglosaxiska språket kan du här lära dig idiomatiska uttryck, förklaringar, översättningar, uttal, exempel, bland annat.

Köks telegramkanaler

Är du en matlagningsälskare? Letar du efter en idé för att komponera den perfekta rätten? Då bör du prova Telegram Cooking Channels. Gå med dem och låt din inspiration börja blomma.

Musik telegram kanaler

Bra musik kan aldrig saknas, det är därför vi här presenterar olika kanaler som erbjuder dig ett brett utbud av musikaliska alternativ som du kan lyssna på direkt från plattformen.

Telegramkanaler med videor och filmer

För dessa filmälskare erbjuder vi den bästa katalogen över kanaler med Full HD-videor och filmer. Du kommer att ha uppdaterade filmrecensioner och till och med länkar för att ladda ner filmer på olika språk med bästa upplösning.

Sport Telegram-kanaler

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från sportvärlden. Fotboll, baseboll, basket och mer.

TV-spel och app-telegramkanaler

Om du är en professionell spelare eller bara älskar spel och appar är dessa kanaler idealiska för dig. Upptäck den officiella lanseringen av de senaste titlarna och ladda ner de bästa APK-applikationerna på din mobil.

Kryptovaluta telegramkanaler

Spåra varje steg på aktiemarknaden, diagram, data, handel. Dra fördel av upp- och nedgångarna för att investera och få ut det mesta av dessa kryptovalutaportaler.

Telegramkanaler för köp och erbjudanden

När det gäller att utnyttja mobilerbjudanden och tekniska produkter vet dessa kedjor om dagens rabatter. Gå med dem och köp produkter till bästa marknadspris.

Boka telegramkanaler

För fans av läsning erbjuder vi kanaler som inte bara har ett oändligt antal titlar att läsa, utan också erbjuder möjligheten att ladda ner dem i olika format och inkluderar kampanjer som inte får missas.

Relaterade Artiklar

Back to top button