TomTom Navigation: En helt ny version av appen kommer

Tom Tom fortsätter med sitt innovationsarbete inom området digitala tjänster för satellitnavigering. Den här gången försöker den hävda sitt goda namn med introduktionen av ett aldrig tidigare skådat alternativ för att hitta runt i världen. Vi välkomnar nyheter från, definierat av företaget som:

“.

Låt oss ta reda på detaljerna direkt.

TomTom Navigation for Automotive

Lösningen ger ett molnbaserat tillvägagångssätt där “hybrid”-specifikationen dominerar, vilket effektivt blandar driften uppkopplad med läget off-line. När dataanslutningen finns extrapolerar detta detaljer om rutten, berikar detaljer och uppdaterar kartorna. I offlineläge används dock endast GPS.

Dessutom helt nygrafiskt gränssnitt behandlas i detalj för att alltid vara komplett och tillfredsställande ur alla synvinklar. Det kan uttryckas på mittkonsolen eller på instrumentpanelen samt med HUD och passagerarskärm i olika former och storlekar. Komplett med allt tack vare den samtidiga närvaron av trafik, faror och andra viktiga varningar som ökar körkomforten och säkerheten.

Också utmärkt är möjligheten att integrera externa röstassistenter som t.ex Alexa, Cerence och Houndify som också kommunicerar med sensorsystemet ombord. Det finns också utrymme för ADAS att öka säkerheten och visa försörjningsstatus med indikatorer för laddningskolonner för elfordon.

Äntligen genom den nya Dynamisk räckviddskartläggning, Förare kan se fordonets återstående elektriska räckvidd och få direkt stöd för att söka efter användbara kolumner tills den rutt som ställts in för destinationen är klar.

Enkelt integrerad i all infotainment TomTom för bilar visar sig vara formbar och lätt att implementera i vilken infotainment som helst.

Relaterade Artiklar

Back to top button