Tjernobyl: lågprisflyg för att besöka platsen för kärnkraftskatastrofen, datum att boka

Tjernobyl det var platsen för en kärnkraftskatastrof som tjänade och kommer att fungera som en varning för en mer noggrann hantering av radioaktiva komponenter. Sedan 1986 har uppmärksamheten blivit överbelastad inför problemet med säkerhet och förebyggande. Från den ödesdigra natten har faktiskt mycket förändrats inför ögonen på en mänsklighet som noga har observerat utvecklingen av en negativ händelse av globala proportioner.

År 2021 hölls effekterna av förödelsen ungefär så långt att de tillåts resor till Tjernobyl på initiativ av företag som det i denna mening har varit mycket framgångsrikt. Efter att biljetterna slutsålda den 12 februari 2021 är det dags att boka nästa biljett för en riktigt okonventionell utgång. Låt oss tillsammans ta reda på vilka som är användbara datum.

Flyger över Tjernobyl tack vare det nya initiativet

Många är rädda för att ens nämna ett territorium där effekterna av en förödelse som djupt har präglat hela mänskligheten är tydligt synliga. Ändå finns det de som har tänkt att investera i staden på ett alternativt sätt, vilket gör den till ett eftertraktat turistmål. Kontaminering lämnar därför utrymme för nyfikenheten hos dem som tänker ge sig in i ett territorium präglat av tid och radioaktivt stofts ödeläggelse.

De naturskön flygning till låg höjd som föreslagits av flygbolaget har väckt mångas intresse, vilket bekräftar framgången för en kampanj som ingen någonsin hade tänkt på. Endagserbjudandet som lanserades på det angivna datumet var en riktig framgång som företaget planerar att replikera på 7 och den 13 mars 2021.

Närmare bestämt kommer vi att passera vidderna av skogen i Röda Skogen att fromt våga sig på ruinerna på 900 meters höjd via floden Dnipro och i katastrofens nervcentra. Längden kommer att vara 1 timme och 10 minuter för en kostnad av bara 78 euro. Vad tycker du om denna resa? Skulle du vara villig att möta det?

Relaterade Artiklar

Back to top button