Tizen OS välkomnar nu Salto på Samsungs TV-apparater

kullerbytta

Salto kommer att utöka sin tillgänglighet lite mer med Tizen OS. SVoD-plattformen med fransk sås landar verkligen på vissa samsung tv-apparater
(inte alla).

Detta partnerskap syftar till att påskynda distributionen av tjänsten i franska hem.

Läs också:
Orange lanserar 9 nya SVoD-tjänster för sina internetabonnenter, och det kommer att finnas något för alla

Tizen 4.0 och dess högre versioner påverkas av Saltos ankomst

Rik på mer än 15 000 timmar program för hela familjen “, med en tjänst som erbjuds från €6,99 per månad, avser Salto att exportera sig själv mer brett än via Android TV och Apple TV. Tjänsten, som lanserades i oktober 2020, har därför ingått ett partnerskap med Samsung för en närvaro av plattformen på ett stort antal nya och mindre nya tv-apparater.

Ägare av Samsung-tv-apparater som lanserats sedan 2018 kommer därför att kunna komma åt den franska plattformen. Samsung nämner verkligen en tillgänglighet från Tizen 4.0, du kan se listan över kompatibla tv-apparater här.

Thomas Follin, vd för Salto, delar sin entusiasm i Samsungs pressmeddelande: “Salto kommer för att möta sin publik i det som berör dem mest och representerar den största uppvisningen av franskt skapande. Tillgång till Salto direkt från TV:n är därför ett centralt element. Detta partnerskap med Samsung tillåter oss att påskynda distributionen av tjänsten och erövringen av den franska allmänheten. »

Proceduren för att njuta av Salto på kompatibla Samsung-tv-apparater är enkel: prenumerera via webbplatsen salto.fr, om du inte redan har gjort det, aktivera sedan ditt konto via applikationen som finns på Tizen.
Vi föreställer oss att Saltos nästa mål kommer att vara att övertyga LG och dess WebOS, vilket kommer att komplettera bilden och erbjuda stor synlighet för denna unga streamingplattform.

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button