Tips om hur du väljer en mobil skrivare

Mobil Skrivare(mobil skrivare) sparar mycket tid och pengar som annars skulle gå åt till att resa till en stationär skrivare för att skriva ut något och sedan resa tillbaka för att ge det till någon som behöver det. Till exempel kan en distributör vilja skriva ut kvitton när han är på väg och levererar varor till sin kund. Lite forskning krävs när du köper en mobil skrivare. Forskning bygger på dina krav. Här är tre tips på hur du väljer en mobil skrivare.

“Prestandaförbättring” som sådan kan inte mätas som ett element. Olika företag och individer har olika betydelser eller definitioner för denna fras. Vissa vill ha resultat i realtid; andra kanske vill spara pengar, medan andra vill att deras arbete ska spegla professionalism.

Hur man väljer en mobil skrivare

De viktigaste punkterna att studera och tänka på när du väljer en mobil skrivare:

  1. Miljö
  2. Mobil skrivarhastighet
  3. Enkel användning

1]Miljö

Mobila skrivare följer med användaren och utsätts på så sätt för värme, kyla, regn, damm etc. En av de mest övervägda faktorerna är möjligheten till frekventa fall. Dessutom måste vikten och storleken på en mobil skrivare vara lätt att bära.

Tänk på en hållbar skrivare som tål en mängd olika väderförhållanden och påverkan. Förlusterna är många gånger högre när du behöver en skrivare och den slutar fungera på grund av att den tappats eller något annat problem.

I mobilspecifikationer(Mobila) skrivare listas med IP-klassificeringar, som ju högre desto bättre lämpar sig för mobila enheter. En IP-klassning på 3 eller mer ger det bästa skyddet mot regn och damm. Concrete Mobile Printer måste tåla flera fall från 5 fot.

2] Mobil skrivarhastighet(Mobil skrivarhastighet) ( genomströmning(genomströmning)

Oftast används en mobil skrivare för att skriva ut kvitton och fakturor på plats. Utskriftshastigheten på mobila skrivare måste vara bra för att undvika förseningar och hindra kunder från att vänta. Utskriftshastigheten för mobila skrivare mäts i tum per sekund ( IPS ).

Skrivaren kan också behöva hämta information från den mobila datorn för att kunna generera grafik och formatera streckkoder. Den tid som krävs för dessa funktioner återspeglas i bandbredd, inte tum per sekund. Så bandbredd måste också förstås innan du fokuserar på en mobil skrivare. Kom ihåg(Kom ihåg) att genomströmningen också beror på hur du underhåller skrivaren. Regelbunden rengöring etc. rekommenderas och bör vara lätt att göra. Kontrollera den fysiska strukturen på en mobil skrivare för att se om den enkelt kan rengöras utan att hela enheten öppnas.

3]Lätt att använda

Den mobila skrivaren kommer att användas av människor på språng. Detta innebär att teknisk support sällan kommer att finnas tillgänglig om något händer med skrivaren. Ersättning(Byta) batterier, ladda patroner och åtgärda patronstopp är några av de funktioner som användaren kan behöva utföra på plats, borta från den vanliga tekniska supportpersonalen.

Den mobila skrivaren du väljer ska vara lätt att använda i den meningen att personen som använder den enkelt ska utföra ovanstående uppgifter utan att förlita sig på teknisk supportpersonal.

Rekommendationer

jag skulle rekommendera Intermac PR3 för intensiv utomhusbruk. Du kan bära den på bältet och ta den med dig hela dagen. Utskriftshastigheten är 3 tum och den lätta designen är bekväm att använda. Bland de större mobila skrivarna kan du Markera HP Officejet H470B Mobile(HP Officejet H470B Mobile) och Pentax Pocket Plus . Skrivare kontorsjet kan skriva ut i 90 minuter efter laddning. Pentax Pocket Plus Hållbar och kan lätt bäras överallt. Den enda nackdelen Pentax Pocket Plus genom att den är begränsad till svartvit utskrift.

Om du har något att tillägga, vänligen gör det i kommentarsfältet.(Om du vill lägga till något, vänligen gör det i kommentarsfältet.)

Slumpmässig läsning(Slumpmässig läsning) : Vilka är huvudkomponenterna i ett datorsystem?

A mobil skrivare sparar mycket tid och pengar som annars skulle spenderas på att resa till en stationär skrivare för att skriva ut något och sedan resa tillbaka för att lämna över det till vem det krävs. Till exempel kan en distributör vilja skriva ut kvitton när han är på väg och levererar varor till sin kund. Lite forskning krävs för att köpa en mobil skrivare. Forskningen är uppbyggd kring dina krav. Här är tre tips på hur du väljer en mobil skrivare.

“Enhancing Productivity”, som sådan, kan inte mätas som ett föremål. Olika företag och individer har olika betydelser eller definitioner av frasen. Vissa vill ha utdata i realtid; andra kanske vill spara pengar medan ytterligare andra vill att deras arbete speglar professionalism.

https://www.thewindowsclub.com/open-a-second-instance-of-an-open-application-in-a-click-in-windows-7

Hur man väljer en mobil skrivare

De viktigaste punkterna att undersöka och överväga när du väljer en mobil skrivare är:

  1. Miljö
  2. mobil skrivarhastighet
  3. Enkel användning

1]Miljö

Mobila skrivare följer med användaren och utsätts därmed för värme, kyla, regn, damm etc. En av de mest övervägda faktorerna är möjligheten att ofta tappas. Vikten och storleken på den mobila skrivaren bör också möjliggöra enkel portabilitet.

Tänk på en robust skrivare som tål olika väderförhållanden och stötar. Förlusten är många gånger högre när du behöver skrivaren, och den slutade fungera på grund av att den tappades eller något annat problem.

Specifikationer för mobil skrivare kommer med IP-klassificeringar som när de är högre lämpar sig bättre för att vara mobila. En IP-klassning på 3 eller mer är bäst skyddad mot regn och damm. En mobil skrivare i betong ska kunna motstå flera fall på 5 fot.

2]Mobil skrivarhastighet (genomströmning)

Mer än ofta används den mobila skrivaren för att skriva ut kvitton och fakturor på plats. Utskriftshastigheten på mobila skrivare ska vara god för att undvika förseningar och för att undvika att låta kunderna vänta. Utskriftshastigheten för mobila skrivare mäts i tum per sekund (IPS).

Skrivaren kan också behöva extrahera information från den mobila datorn för att generera grafik och formatera streckkoder. Den tid som krävs för dessa funktioner återspeglas i genomströmning och inte i tum per sekund. Därmed bör också genomströmningen förstås innan du nollställer en mobil skrivare. Kom ihåg att genomströmningen också beror på hur du underhåller skrivaren. Regelbunden städning mm. rekommenderas och bör vara lätta att utföra. Kontrollera den mobila skrivarens fysiska struktur för att veta om du kan rengöra den enkelt – utan att behöva öppna hela enheten.

3]Lätt att använda

Den mobila skrivaren kommer att användas av människor på språng. Detta innebär att den tekniska supporten sällan skulle vara tillgänglig inom räckhåll om något skulle hända med skrivaren. Byte av batteri, ladda patroner och åtgärda patronstopp är några av de funktioner som användaren kan behöva utföra på plats, borta från vanliga tekniska supportpersonal.

Den mobila skrivaren du väljer ska vara lätt att använda i den meningen att den som använder den ska kunna utföra ovannämnda uppgifter enkelt – utan att behöva förlita sig på teknisk supportpersonal.

Rekommendationer

jag skulle rekommendera Intermac PR3 för tung användning utomhus. Du kan bära den på bältet och bära den hela dagen. Skrivarhastigheten är 3 tum, och den lätta designen är lätt att använda. Bland de större mobila skrivarna finns HP Officejet H470B Mobile och Pentax Pocket Plus. Officejet-skrivaren kan skriva ut i 90 minuter vid laddning. Pentax PocketPlus är robust och kan lätt bäras överallt. Den enda nackdelen med Pentax PocketPlus är att den är begränsad till svartvit utskrift.

Slumpmässig läsning: Vilka är huvudkomponenterna i ett datorsystem?

Relaterade Artiklar

Back to top button