TIM, Vodafone, Iliad, WindTre: 4 oöverträffade erbjudanden i oktober

TIM, Vodafone, Iliaden Och WindTre de är de bästa operatörerna inom mobiltelefoni även under slutet av sommarsäsongen. Leverantörerna har infört en rad mycket fördelaktiga priser för användarna, som sammanfaller med början av september.

TIM, Vodafone, Iliad, WindTre: de bästa priserna för sommaren

TIM-prenumeranter som vill aktivera en laddningsbar mobiltelefon kan säkert välja det TIM Undra. Denna taxa ger abonnenter obegränsad konsumtion till alla fasta och mobila nummer med SMS som ska skickas till alla nummer i telefonboken och 70 Giga för att surfa på internet. Kostnaden för förnyelse är 7,99 € var 30:e dag.

Möjligheten att Vodafone med sin befordran Special 100 Giga. Den engelska leverantörens kunder kommer alltid att få obegränsad konsumtion för samtal och SMS med 100 Giga för internet till en standardkostnad på 9,99 euro varje månad.

Iliaden svarar till alla operatörer med lanseringen av Giga 120. Användare som väljer den franska operatören kommer att aktivera ett paket med obegränsade minuter till alla, SMS som ska skickas till alla nummer i telefonboken och 120 Giga för nätverksanslutningen även med 5G-linjer.

Slutligen kommer responsen till de andra operatörerna också från WindTre. Den orange leverantören sätter sin taxa i spel WindTre Star +. Prenumeranter kommer i det här fallet att ha obegränsade samtal, SMS som ska skickas till vem som helst och 70 Giga för internet även med 5G-hastigheter till en enkel kostnad av 7,99 euro var 30:e dag

Relaterade Artiklar

Back to top button